На Тернопільщині з рейок зійшов товарняк: близько 20 потягів йдуть із запізненням

На Тернопільщині з рейок зійшов товарняк: близько 20 потягів йдуть із запізненням
Фото ілюстративне
  • На одній з дільниць Львівської залізниці зійшли з рейок вантажні вагони.

  • Через це низка поїздів на Тернопільщину і звідти курсуватиме із запізненням. 

  • Для пасажирів вже організовують додаткові електрички та рейкобуси до Шепетівки.

У Тернопільській області на дільниці Підволочиськ-Максимівка, що належить до Львівської залізниці, трапилась аварія. Зійшли з рейок вантажні вагони, повідомляють в “Укрзалізниці. Через це частина потягів курсуватиме із запізненням. На жаль, поки на порталі uz-vezemo.com не показує реальний час затримки. 

Що робити пасажирам, які їдуть чи чекають свого рейсу?

Також через ДТП є зміни й у графіку приміських поїздів: електрички “Підволочиськ-Тернопіль” та “Тернопіль-Підволочиськ” (№6207/6208) прямуватимуть до/з станції Максимівки замість Підволочиська.

В “Укрзалізниці” просять пасажирів, які їдуть вказаними рейсами, з подальшими пересадками обов'язково сповістити про них провідників, аби ті скоординували процес далі. Всі об'їзні маршрути вже сплановані, тож перевізник запевняє, що усіх гарантовано довезуть до місця призначення. 

Відео дня

Поки ж на ділянці від Тернополя до Хмельницького, Жмеринки, Вінниці та Козятина рух на час відновлювальних робіт буде обмежено для всіх поїздів львівського напрямку.

Пасажирів, які очікують свого рейсу на одному зі вказаних вокзалів, просять уважно слухати оголошення диктора. Крім того, залізничники вже організували додаткові електрички на ділянці “Тернопіль-Красне” та рейкобуси “Pesa” з Хмельницького до Шепетівки.

Також додають, що низка вечірніх поїздів прямуватиме маршрутом через Бердичів-Шепетівку-Здолбунів та затримається в дорозі.

Запізнюються на 4-5 годин

Оновлений перелік поїздів, що прямуватимуть із затримкою орієнтовно 4-5 годин через відновлення колії поблизу Тернополя:

А також такі рейси зворотних напрямків:

Станом на ранок 29 серпня відновлювальні роботи на Львівському напрямку тривають.
В перевізника кажуть, оновили перелік затримок на uz-vezemo.com і продовжують системно організовувати необхідні шатли та пересадки для пасажирів по станціях Вінниця, Хмельницький і Тернопіль. До слова, згідно графіку затримок деякі потяги запізнюються аж на 10 годин.

Наприклад, на пасажирів рейсу 716 із Перемишля вже чекає у Козятині спеціальний рейковий автобус Pesa, щоб доставити до Вінниці та Хмельницького. 

- Для пасажирів поїздів, що спізнюються на вже понад 5 годин, ми разом із друзями з WCK організовуємо сніданки, - кажуть в "Укрзалізниці". 

Варто зауважити, що поїзди львівського напрямку, які не прямують через Хмельницький — Тернопіль, слідують за звичним графіком.

Нагадаємо, через Хмельниччину запустили двоповерхову швидкісну електричку до столиці. Відтепер з Шепетівки у Київ можна буде доїхати за 3 години 20 хвилин, а до Рівного лише за годину. Який маршрут, вартість проїзду та якими зручностями обладнаний потяг читайте за посиланням. 

Крім того, нещодавно “Укрзалізниця” запустила власний мобільний застосунок для продажу квитків та інформування пасажирів. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Також в Укрзалізниці запустили оплату квитків через Apple Pay. Після оплати квиток можна додати в гаманець Apple Passkit. А в Apple Messages доступний онлайн-чат зі службою підтримки. Детальніше про це читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up