Одна людина загинула, ще 5 травмувалися: на Хмельниччині зіткнулися Jeep та Opel (ФОТО)

Одна людина загинула, ще 5 травмувалися: на Хмельниччині зіткнулися Jeep та Opel (ФОТО)
  • Моторошна автотроща сталася у Чемеровецькому районі.
  • Серед постраждалих є діти. 

 

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 12 січня на автодорозі поблизу села Івахнівці.  Там зіткнулися автомобілі Jeep Wrangler та Opel Vectra.

У результаті загинула пасажирка Opel. Водій та ще троє пасажирів авто, діти від 6 до 16 років, отримали травми.

  • "Прибувши до місця пригоди, ДСНСівці за допомогою спецзасобів деблокували з понівечених автівок п’ятеро травмованих людей... Постраждалих було передано працівникам екстреної медичної допомоги. Каретою “швидкої” травмованих було транспортовано до найближчого лікувального закладу", - повідомили у ГУ ДСНС Хмельницької області.

Наразі причину ДТП з’ясовують правоохоронці.

Відео дня

Як повідомили у секторі комунікації поліції області, вдалося з'ясувати, що Opel виїжджав з другорядної дороги, а Jeep рухався по головній. 

48-річний водій автомобіля "Jeep Wrangler" також був доставлений до лікарні із травмами.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Бус збив пенсіонерку біля ТЦ "Ріко": у поліції повідомили деталі ДТП 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Олександр Оборонков

    Олег Мазур
    Звертаюсь до тебе дибіли це ти не має чого судити інших . Не дай Бог щоб хтось у такій ситуація опинився і врагу не побажаєш . Як що не знає на справді що там сталось то просто мовчіть і не судіть ні коли . Може мені погано стало за рулем мене просто бісять такі коментарі як би я повнив що сталося в той день і чому не зупинився на знак дати дорогу . Думай що пишете бо бог є на світі .
  • Рыбак Игорь

    Ну разбились, и чё?
  • Serhii Kanovskyi

    Там знак Стоп стоїть Опель проігнорував Ось і результат

    Serhii Kanovskyi reply Serhii Kanovskyi

    Анна Новосад я нікого не сужу а називаю речі своїми іменами. Якщо вам не подобається це не значить що то не так

    Даша Новосад reply Serhii Kanovskyi

    100%😠🤬

    Анна Новосад reply Serhii Kanovskyi

    Сергій Каньовський Не тобі судити виність водія опеля і т.д

    Анна Новосад reply Serhii Kanovskyi

    Сергій Каньовський Не знаєш мовчи!
  • Владимир Лепский

    Орлята учаться летать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up