Офіційно: у Хмельницькому зросла вартість проїзду

Офіційно: у Хмельницькому зросла вартість проїзду
Фото з архіву редакції
  • Виконком прийняв рішення про нові тарифи на проїзд.

  • Засідання відбулося сьогодні, 27 травня.

У Хмельницькому підвищили тарифи на проїзд у громадському транспорті. Таке рішення сьогодні, 27 травня, прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради. Воно набуде чинності 1 червня.

Зростання вартості стосується проїзду в автобусах та тролейбусах, в тому числі місячних та квартальних проїзних квитків. Вартість разового проїзного квитка в тролейбусі різнитиметься залежно від способу оплати — готівкою або електронним квитком. Крім того, тепер вартість проїзду в автобусах не залежатиме від часу доби, як це було раніше.

Нові тарифи тепер такі:

Відео дня

Нагадаємо, що проєктом рішення, який був оприлюднений раніше, пропонували встановити дещо інші тарифи. Разовий квиток у тролейбусі за умови оплати готівкою мав би коштувати 5,5 гривні. Крім того, вартість разового квитка на автобус за умови оплати проїзною карткою мала би складати 7 гривень. Проте під час засідання член виконкому Дмитро Палій запропонував зміни. Перша з них — округлити вартість проїзду в тролейбусі до 6 гривень, аби було зручніше розраховуватися. Друга — виключити пункт щодо безготівкової оплати в автобусах, оскільки валідаторів у них немає.

— Є пропозиція внести зміни до цього проєкту рішення з метою полегшення розрахунків за проїзд на маршрутах електричного транспорту у зв'язку із продовженням реалізації проєкту впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському громадському транспорті загального користування — тролейбусах, автобусах — та розгляду питання щодо необхідності встановлення відповідного обладнання, валідаторів, на автобусах, — сказав Дмитро Палій.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (122)
  • Юрій Гудок

    Вибрали придурка то маємо
  • Анна Варфоломеєва

    Ого!!! 10% вчительської зарплатні щомісяця віддавати за проїзд😢😢😢😱😱😱 Жахххх
  • Shykoism

    У нас у Львові з 27 травня 10 гр.

    Dasha Klimova reply Shykoism

    Хмельницкий - компактный город. Странно лепить такие тарифы на 7-10 км. Не имею ввиду Раково, Лезнево и что там ещё.
    Проблема в крайне неудобности маршрутов. Часто делать надо пересадки - можно просто разориться на проезде.

    Читач44 reply Shykoism

    вы в шоколаде  там во Львове

    Читач79 reply Shykoism

    Мажори
  • Читач44

    я думаю все повышения цен (электоэнергия проезд  мусор ) можна влить на путина лукашенко они выдержат а мы будем повышать цены и улицы переиминовывать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up