Оновлення Бандери: новий асфальт і сквер за 6,5 мільйона (ФОТО, ВІДЕО)

Оновлення Бандери: новий асфальт і сквер за 6,5 мільйона (ФОТО, ВІДЕО)
Вулиця Степана Бандери
  • На ділянці від проспекту до Зарічанської вже вклали новий асфальт.

  • Триває також облаштування скверу Бандери.

  • Хоч до завершення ще довго, тут вже відпочивають хмельничани.

  • У сквері помальовані лавки та пляшки з-під спиртного.

На вулиці Степана Бандери майже завершили ремонт. Ділянку від проспекту Миру до вулиці Зарічанської заасфальтували. Зараз ремонтникам лишається підняти решітки зливової каналізації до рівня асфальту. Ремонт проводили суцільним методом, тобто знімали старий асфальт на всій ділянці та вкладали новий. Заради цього вулицю кілька разів перекривали.

За даними системи «ProZorro», на поточний ремонт доріг суцільним методом цього року витратили понад 48,6 мільйона гривень. Ця суму включає ремонт ділянок на вулицях Степана Бандери, Вайсера, Подільській, Трудовій, Шевченка, проспекті Миру та Старокостянтинівському шосе. Всі роботи виконує ПрАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56».

Кипить робота й на розі Зарічанської та Степана Бандери. Там облаштовують сквер імені Степана Бандери. Почали роботи у травні. Зараз вже вклали тротуарну плитку, встановили лавки та екостоянки для авто. Передбачили й велосипедну доріжку. Загалом роботи ще не завершені, але несумлінні хмельничани вже встигли дещо попсувати. Одна із лавок помальована, також скрізь розкидані залишки «культурного відпочинку» — пляшки з-під алкоголю, пачки від цигарок та інше сміття.

Відео дня

Понад 6,5 мільйона гривень на облаштування скверу Бандери виділяли з міського бюджету. Завершити все мають до 31 грудня цього року. Виконує роботи ТОВ «ТОМ-ІнвестБуд».

Вулиця Степана Бандери

Сквер Степана Бандери

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anatoliy Petliak

    Гроші звичайно відмивають,як на скульптурах М. Мазура в парку Чекмана. Було виділено 500 тис грн.наших грошей,а за них вони пофарбували одну жабу...
    В мене все...
  • Ирина Кольцун

    Місто дуже сильно відстале від цивілізації, ще й місцеві жителі його в прірву штовхають. На жаль - це виховання і воно про себе говорить.
  • Наталья Горенюк

    Камери повинні бути і контроль!

    Мастер Автополив reply Наталья Горенюк

    Не будет нифига. А вдруг там Бандеру почитают какие-то малолетние фаны активисты или свободовцы? И что, из-за них полицейским стоять на коленях и извиняться? Все, дураков нет.
  • Елена Швец

    Повинні бути камери і тоді по повній -по відбивати руки в ноги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up