Патрульні шукають свідків ДТП в Центрі

Патрульні шукають свідків ДТП в Центрі
Фото ілюстративне
  • Невідомі пошкодили іномарку в дворі одного з будинків.

  • Хмельничан просять допомогти встановити обставини події.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 23 липня. Як повідомляють у поліції, на вулиці Соборній, поруч з будинком № 16, невідомі пошкодили автомобіль марки “Daewoo Lanos”.

ДТП відбулось приблизно з 08:50 години по 16:00 годину, поки водія не було поряд. 

- Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” - повідомляють в поліції.

Відео дня

На жаль, фото з місця пригоди поліцейські не надали.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Зоя Кутасевич

    От як для крутого дядіньки чи тьоті то розшукує поліція а як залізли людям в квартиру то нічого,добре що нічого не вкрали на перший погляд ,пишіть що немає притензій замість того щоб знайти бандитів..ось так і працюємо і так кругом,сталася аварія,приїхали тупорилі мінти, не розібравшись що і як бо самі правил не знають,зробили винного не виним і добре що немає поранених а остальное страхова покриє як сказав мені їх начальничків,чого мол переживаєте..Одним словом Бардак.

    Оксана Урбановська reply Зоя Кутасевич

    Зоя Кутасевич
  • ЧитачЧитачів

    Ну по-перше, деу анус не автомобіль, а по-друге - треба було взагалі спалити щоб не паркувався в дворі. Є платні стоянки де охорона відповідає і свідків не треба шукати.

keyboard_arrow_up