Один водій загинув, інший — в лікарні: хмельничанин спричинив ДТП на блок-посту (ФОТО)

Один водій загинув, інший — в лікарні: хмельничанин спричинив ДТП на блок-посту (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки поліції Рівненської області
  • Аварія трапилась у сусідній Рівненщині. 
  • Пошкоджено 2 вантажівки та 2 легковики. 
  • Один водій загинув на місці, ще одного госпіталізувати. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась у п'ятницю, 29 липня на Рівненщині. Близько 22:20 у селі Вельбівно мешканець Хмельницької області за кермом автомобіля «Volvo» проігнорував вимоги дорожніх знаків, зокрема, не дотримався правил проїзду блок-постів. На легковику він влетів у блок-пост.

Відтак, «Volvo» виїхало на зустрічну смугу руху, де зіткнулося із автомобілем «Renault Magnum» під керуванням 36-річного жителя Тернопільської області. 

Поруч ще одна вантажівка «Renault» перевозила зерно. Внаслідок аварії фура перекинулась, а водій випав із салону та потрапив під колеса «Volvo». 

Відео дня

Крім того, пошкодили ще й легковик «Ford», який був  припаркований на узбіччі. На щастя, на  момент ДТП у салоні останнього нікого не було. 

Двом водіям вантажівок пощастило менше. В поліції зазначають, що житель Тернопільщини загинув на місці. Водія іншої фури госпіталізували до лікарні. 

Нагадаємо нещодавно на Хмельниччині трапилось ще 3 ДТП за участю фур. У Дунаївцях перекинулась вантажівка з овочами. Іноземець перевозив томати до Львова. На щастя, окрім помідор, ніхто не постраждав. 

На Кам'янеччині згоріла фура з причепом. Вантажівка також перекинулась на бік. Водій не постраждав. 

Нещодавно ще одна фура перевернулась «на тещиному язику». З водієм тут також все добре. 

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Надя Сулима

    А  тих блокпостів треба?
  • Pj Ultra

    "проігнорував вимоги дорожніх знаків" які встановленні з порушеннями. Відповідальність за дане ДТП має нести той хто таким чином облаштував блок-пост, та не подбав про безпеку учасників дорожнього руху.
  • Вера Пухниченко

    😭😭😭

keyboard_arrow_up