Патрульні шукають водіїв двох автомобілів «ВАЗ», які зникли з місць ДТП

Патрульні шукають водіїв двох автомобілів «ВАЗ», які зникли з місць ДТП
  • 14 жовтня невідомий кермувальник в’їхав у паркан на Львівському шосе.

  • А 25 жовтня інший водій потрощив припарковану «Skoda Octavia» на вулиці Свободи.

Хмельницькі патрульні вчергове повідомляють про водії, які зникли з місць скоєння ДТП. Так, 14 жовтня водій автомобіля «ВАЗ 2110» сірого кольору наїхав на паркан та втік з місця події. Це сталося біля будинку №48 на Львівському шосе.

Схожа аварія трапилася 25 жовтня на вулиці Свободи поблизу будинку №7. Водій «ВАЗ 2170» сіро-зеленого кольору в’їхав у припарковану «Skoda Octavia». Після цього місце події він залишив. Інформацію щодо обох випадків, зокрема про особи водіїв, патрульні просять повідомити за номером 102. Про це повідомляє сторінка відомства у Facebook.

Нагадаємо, що протягом минулого тижня, 21—27 жовтня, патрульні зафіксували у Хмельницькому 34 аварії. У них травмувалися 8 людей. Також оформили 50 водіїв за керування авто у нетверезому стані, серед яких 15 — у стані наркотичного сп’яніння.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up