Після ДТП в Лісових Гринівцях рятують 30-річного Дмитра Паукова: як допомогти

Після ДТП в Лісових Гринівцях рятують 30-річного Дмитра Паукова: як допомогти
Фото потерпілого надав його друг Олександр
  • 30-річний водій в’їхав у паркан. Автівка перекинулася.

  • Наразі він перебуває в реанімації.

  • Потрібні донори крові.

Відео дня

У публікації йдеться про ДТП, яка сталася 8 березня, у Лісових Гринівцях. Близько 20:30 дорогою рухався автомобіль «Skoda». Він в’їхав у паркан. Після цього автівка перекинулася. Про це повідомляли в Хмельницькому районному управлінні поліції.

За кермом автомобіля був 30-річний хмельничанин – Дмитро Пауков. З травмами його госпіталізували в реанімаційне відділення Хмельницької міської лікарні. Там чоловік перебуває і досі. Як розповів друг потерпілого, Олександр, стан Дмитра є стабільно важким. 

У соцмережах друзі та знайомі Дмитра Паукова просять долучитися до допомоги. Потрібні донори крові. Підійдуть всі групи та резус-фактори. Здати кров можна в обласній станції переливання на Сковороди, 29. Донорам потрібно буде вказати, для кого саме вони здають кров – у міську лікарню, для Дмитра Паукова.

Також можна допомогти матеріально за реквізитами картки дівчини потерпілого:

  • Монобанк: 4441 1111 3804 6788 - Абрамова Ганна Олегівна

Нагадаємо – за фактом цієї ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження). Наразі встановлюють всі обставини подій.

Того ж дня, 8 березня, на Хмельниччині сталося іще дві аварії. Усі вони з потерпілими. Більше про аварії дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Yelyzaveta Kochmar

    Одужуй дорогенький!!!
  • Valerii

    Шкода звісно хлопця дай Бог сил йому скоріше одужати але питання для чого так літати,чого неїхати по правилам тоді і біди би небуло ніякої,а то покупляють права а їздити невміють.

    Мар'яна reply Valerii

    💯
  • Channel

    "Скода" вирішила перетворитися на літак

keyboard_arrow_up