Поблизу Хмельницького «Mercedes» на смерть збив велосипедиста

Поблизу Хмельницького «Mercedes» на смерть збив велосипедиста
  • Аварія сталася вчора ввечері, 8 квітня.

  • Велосипедиста після ДТП доставили до лікарні, але врятувати його не вдалося.

ДТП у Хмельницькому районі закінчилося смертю велосипедиста. Аварія сталася вчора, 8 квітня, близько 21:35. «Mercedes» їхав дорогою до Хмельницького поблизу села Кудринці. 36-річний водій збив велосипедиста, який їхав цією ж дорогою. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області. Велосипедистом був 21-річний мешканець села Гвардійське. У важкому стані його доставили до реанімації обласної лікарні. Медикам врятувати його не вдалося. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, що аварія зі смертельним результатом сталася сьогодні, 9 квітня, в Деражнянському районі. Нетверезий водій «BMW» в’їхав у стовп, в результаті чого авто перекинулося. Опора після цього впала на машину зверху. Пасажир авто загинув на місці, водій та ще двоє пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Валентина Шепінська

    Тому водію  на мерседесі що палуба на очі налізла нехай пішки ходи в АТО їго і по мінах
  • Світлана Жердецька

    Цікаво, чи відповість за скоєне водій машини? Чи як завжди відкупиться????!!!!!!! А МОЛОДОЇ ЛЮДИНИ ВЖЕ НЕМАЄ!!!!!
  • Руслан Ночка

    Мабуть їхав по велосопедні доріжці!

    Руслан Ночка reply Руслан Ночка

    Дорожники ни причем? Воноват один водитель?

    Руслан Ночка reply Руслан Ночка

    Денис Комарницкий  я как раз об етом говорю ни дорожки велосипедной ни обочины пт которой можно проехать

    Денис Комарницкий reply Руслан Ночка

    Руслан Ночка которой там нет. А есть 500 метров на весь город
  • Катя Козак

    Треба звернути увагу на пошкодження автомо. Чому зі сторони водія
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up