Поліцейський насмерть збив жінку на Хмельниччині. Його спіймали п'яним (ОНОВЛЕНО)

Поліцейський насмерть збив жінку на Хмельниччині. Його спіймали п'яним (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне
  • Працівник групи реагування патрульної поліції вчинив смертельну ДТП та втік.

 

У Хмельницькій області працівник групи реагування патрульної поліції вчинив летальну дорожньо-транспортну пригоду. Про це на своїй сторінці у Facebook 23 лютого повідомив керівник Національної поліції України Ігор Клименко.

  • "На Хмельниччині працівник групи реагування патрульної поліції збив жінку. На жаль, врятувати її не вдалося. Водій з місця ДТП втік, але ми вже за 40 хвилин його затримали", – написав він.

Як зазначається у дописі, поліцейський був п’яний. Його вже звільнили з органів поліції.

  • "Всі зібрані матеріали ми передаємо в ДБР", - наголосив Клименко.

Оновлення:

Відео дня

У секторі комунікації поліції Хмельницької області згодом уточнили, що дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 22 лютого у селі Писарівка на території колишнього Волочиського району. 24-річний працівник поліції на власному авто "Опель" збив 50-річну жінку, яка йшла по узбіччю в попутному напрямку. Після цього він втік.

На території області був оголошений спеціальний  план - і уже за 40 хвилин  підозрюваного затримали у сусідньому селищі. Він перебуває під вартою.

Читайте також: ДТП на Хмельниччині: BMW насмерть збив чоловіка та злетів у кювет

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Олександр Сапсай

    Для чого викладати неперевірену інформацію?
    Даний персонаж не є співробітником поліції.

    Олександр Сапсай reply Олександр Сапсай

    Новини Хмельницького на vsim.ua перепрошую, я не правий, переплутав з іншим Дтп, там спочаику також стверджували що водій працівник поліції.

    Олександр Сапсай reply Олександр Сапсай

    Новини Хмельницького на vsim.ua
    https://www.facebook.com/1695738720644485/posts/2860601257491553/

    Олександр Сапсай reply Олександр Сапсай

    Новини Хмельницького на vsim.ua
    Перепрошую, я не правий, переплутав з іншою дтп, так також спочатку стверджували, що водій працівник поліції.

    Новини Хмельницького на vsim.ua reply Олександр Сапсай

  • Galina Askevlh

    Полицейских не наказывают,а только повышают в должностях.
  • Читач42

    Я вам скажу ще більше...там мало місце продовження...перекрили дорогу в тому місці...після того ще одно авто,не зрозуміло ситуації і  хтіло об'їхати і влетіло у машину поліції...поки оформляли,із писарівки їхала швидка із дитиною,яку треба було врятувати...поки розбирались і пропускали скору,то дитина померла у швидкій...ну прям блокбастер якийсь😡😡
  • Сергей Мельник

    Скажут что был на службе.пьяный потому что под прикрытием а тетя вообще препятствовала выполнению важного задания и вообще сама виновата
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up