Повний перехід на е-квиток у Хмельницькому відтермінували до літа

Повний перехід на е-квиток у Хмельницькому відтермінували до літа
  • Відтермінувати впровадження повної безготівкової оплати проїзду в тролейбусах вирішили через те, що хмельничани не поспішають купувати е-квитки.
 

Повністю перейти на безготівковий розрахунок у тролейбусах Хмельницького планували уже з 1 травня, але перехід вирішили відтермінувати до початку червня. Про це пише "Суспільне" з посиланням на заступника Хмельницького міського голови Миколи Ваврищука.

  • "Ми планували відмовитися від послуг кондукторів та запровадити безготівковий проїзд з 1 травня. Але проаналізувавши ситуацію, ми вирішили перенести це впровадження. Це пов'язано з тим, що багато хмельничан і надалі продовжують платити за поїздку у транспорті", - сказав "Суспільному" Микола Ваврщук.

Поступово переходити на безконтактну оплату проїзду в транспорті планують з 1 червня. До цього часу будуть проводити рекламну компанію, щоб більше хмельничан придбали та користувалися е-квитком у транспорті.

За словами Ваврищука, наразі електронний квиток придбали близько 3 тисяч хмельничан, але це дуже мало.

Відео дня

Де можна придбати е-квиток:

Варто зазначити, що е-картки для проїзду в тролейбусах доступні хмельничанам для придбання та використання уже протягом кількох місяців. Отримати картку можуть лише мешканці Хмельницької ОТГ.

Оплатити проїзд карткою можна тільки в тролейбусах та автобусах "Електротрансу". Пасажир має лише прикласти картку до валідатора. У разі успішної валідації на екрані відображається повідомлення "ПРОЇЗД ДОЗВОЛЕНО", а нижче — «СПЛАЧЕНО - 1".

Читайте також: 

«Електронний квиток» запустили офіційно: що потрібно знати

З’явився мобільний додаток «Електронного квитка»: як користуватися
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Galyna Omelchuk

    Проїзних не буде ?
  • Oksana Olishchuk

    Валидаторы установить у входа в троллейбусы, а главное - бусики. Тогда все быстренько купят билетики
  • Ruslan Oleksandrovich

    Його взагалі потрібно скасувати а не відтерміновувати. Ніякої користь, для людей, він не дає.
  • Андрей Шпулак

    Коли владі щось потрібно- вона не зважає на думку хмельничан. Думаю, тут проблема в самій системі, точніше її відсутності, так як ще не у всіх тролейбусах встановлені валідатори, а за маршрутки взагалі мовчу

    Полина Любовецкая reply Андрей Шпулак

    Андрей Шпулак А если и есть они,то зачастую не работают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up