П’яний на маршрутці та аварія з патрульними: хроніка ДТП у Хмельницькому

П’яний на маршрутці та аварія з патрульними: хроніка ДТП у Хмельницькому
Фото @dtp_khm в Instagram
  • За тиждень у місті трапилося 30 аварій.
  • Патрульні зафіксували 23 нетверезих водія.
  • Про це та інше читайте далі.

Сайт vsim.ua продовжує аналізувати ситуацію на дорогах міста. За даними статистики, яку на надали в патрульній поліції, в останній тиждень червня у Хмельницькому трапилося 30 аварій. Для п’ятьох людей вони закінчилися травмами. Цікаво, що по три десятки ДТП за тиждень у місті фіксують третій тиждень поспіль. Натомість нетверезих водіїв зафіксували на одного більше від попереднього звітного періоду - 23 випадки.

П’яний маршрутчик

Більше в 15 разів від норми - таким був стан алкогольного сп’яніння в чоловіка, який на маршрутці №26 в’їхав у відбійник. Аварія трапилася ввечері неділі, 30 червня, на перехресті Трудової і Шевченка. Пасажирів в салоні на момент ДТП не було й ніхто не постраждав. А водію, в якого виявили 2.93 проміле алкоголю, загрожує грошовий штраф і позбавлення водійського посвідчення.

П’янющий водій маршрутки в’їхав у відбійник в Хмельницькому

Відео дня

Водій автобуса знепритомнів

Обійшлося без постраждалих і в ще одній аварії за участю громадського транспорту. Через втому водій автобуса “Хмельницький - Давидківці” знепритомнів, коли їхав по вулиці Свободи. Автобус в’їхав у стовп. І в цьому випадку в транспортному засобі,за словами патрульних, пасажирів не було. 

Водій автобуса знепритомнів і в’їхав у стовп на Свободи

ДТП з поліцейським “Prius”

За попередньою інформацією від самих поліцейських, саме водій патрульного автомобіля спричинив аварію на Західно-Окружній. Там службове авто правохоронців виїжджали з другорядної дороги і нібито не пропустило Chevrolet. В результаті автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Рішення про винуватість чи невинуватість поліцейського встановить суд. Також в УПП проводять службове розслідування. 

Статистика ДТП у Хмельницькому(24-30 червня):

Кількість ДТП - 30

понеділок - 5

вівторок - 2

середа - 2

четвер - 9

п’ятниця - 6

субота - 3

неділя - 3

Найбільше ДТП зафіксовано на Старокостянтинівському шосе - 3

Учасників аварій - 59

Травмовано - 5

Найчастіше в ДТП потрапляли авто марок Renault і ЗАЗ - по 6

Кількість нетверезих за кермом - 23

понеділок - 4

вівторок - 4

середа - 3

четвер - 0

п’ятниця - 1

субота - 4

неділя - 7

Попалися вперше - 22

Попався втретє - 1 (31-річного чоловік на “Hyundai” в неділю оформили на Західно-Окружній) 

Найстарший оформлений - 44 роки

Наймолодший оформлений - 19 років

Пройшли тест на стан сп’яніння - 15

Відмовилися від проходження - 8

Кол оформляли:

00:07:59 - 14

08:00 - 15:59 - 1

16:00 - 23:59 - 8

Найчастіше оформляли на Трудовій і проспекті Миру - по 3

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up