П'яний поліцейський спричинив ДТП біля Хмельницького (ФОТО)

П'яний поліцейський спричинив ДТП біля Хмельницького (ФОТО)
Фото надані Теруправлінням ДБР у Хмельницькій області

Внаслідок аварії службове авто зіткнулося з легковиком, що проїжджав повз і перевернулося на дорозі. Двоє людей отримали травми. 

У суботу 16 липня неподалік села Водички Хмельницького району трапилась аварія. Близько 8 ранку дільничний офіцер поліції на службовому авто почав здійснювати розворот. Внаслідок маневру він зіткнувся з легковиком "ВАЗ-21099", який проїжджав поруч. 

В соцмережах з'явилось відео з реєстратора проїжджого автомобіля за кілька секунд до аварії:

 

Відео дня

В результаті ДТП автівка поліцейського перевернулась, "ВАЗ" пошкоджено, а його пасажир та водій отримали травми. На місце події викликали "швидку". Ступінь важкості травм встановлюють, повідомила vsim.ua прессекретарка Теруправління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук. 

В момент аварії дільничний перебував за кермом в стані сп’яніння. Концентрація алкоголю в його крові становила 1,12 проміле. Це в понад 5 разів перевищує допустиму норму. 

Наразі правоохоронці здійснюють досудове розслідування info. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Фото очевидців аварії з телеграм-каналу dtp_khm

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • bb aa

    Вчора шаурму крутив чи каву робив, сьогодні патрульний поліцейський
  • Гридворд Хранзовски

    поліцейські не воюють і не сідають до вязниці, бо вони запорука порядку-спокою + приклад для всіх!
  • Павло

    Нарешті я зрозумів, що трапилось, авто яке пересікло суцільну смугу на перших секундах відео, горе-поліцейський надумав круто наздогнати та вирішив, що дивитися у ліве заднє дзеркало буде зайвим бо ще шумить з бодуна в голові і дії приймаються заторможено, по коробці, і поліцейський розворот через ту ж таки суцільну не вдався, 99-та затримала порушника на місці. Він же міг влаштувати на дорозі ще й не такий змєс...
  • Читач10

    нас мусори жостко штрафують за порушення пдр , штрафи он які скажені поробили для нас -народа, а самі он як нарушають і бухають, а то і людей збивають ..давайте для них жорсткішу відповідальність зробимо , штрафи по 100 тисяч , тюрма і штрафбат до 15 років за зраду присязі яку давали, за взяточничество , зараз війна якраз , хай відмивають своє імя перед народом , якому служать , якому служити обязані . Інакше чого йшли в поліцію ???

keyboard_arrow_up