П’яний водій-втікач та побита поліцейська автівка: хроніка ДТП у Хмельницькому

П’яний водій-втікач та побита поліцейська автівка: хроніка ДТП у Хмельницькому
Аварія на проспекті Миру 13 листопада
  • На Лісогринівецькій водій скоїв ДТП та втік, але далеко не заїхав.

  • В аварію на проспекті Миру потрапило поліцейське авто.

  • На Гречанах під колеса авто потрапила пенсіонерка.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати ситуацію на дорогах Хмельницького. Від 11 до 17 листопада у місті сталося 33 аварії. Це на 1 менше, ніж тижнем раніше. У ДТП отримали легкі травми 4 людей. Крім того, поліцейські спіймали 33 п’яних водія. Найчастіше їх ловили на проспекті Миру. Таку інформацію надали в управлінні патрульної поліції у Хмельницькій області.

Патрульні спіймали водія-втікача

Інцидент стався у вівторок, 12 листопада, на вулиці Лісогринівецькій. Вранці  «Fiat Fiorino» біля одного із будинків в'їхав у припаркований «Opel Insignia», після чого перший поспішно залишив місце ДТП. Натомість водій «Opel» викликав патрульних. Ті опитали усіх очевидців та оперативно встановили особу водія-втікача. Ним виявився 32-річний хмельничанин. Спілкуючись з чоловіком, інспектори УПП помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився. Відтак на нього патрульні оформили адміністративні протоколи:

  • Відео дня
    /li>

Жінка в’їхала в авто поліцейських

Аварія сталася 13 листопада на проспекті Миру. 28-річна хмельничанка на автомобілі «Volkswagen» не дотрималась безпечної дистанції та в'їхала в автомобіль поліцейських. У результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. Постраждалих при цьому не було. На водійку поліцейські оформили адмінматеріали за статтею 124 КУпАП (ДТП без постраждалих).

«ВАЗ» збив пенсіонерку

На вулиці Волочиській під колеса авто потрапила 80-річна жінка. Аварія сталася 14 листопада о 20:52. 80-річна пенсіонерка переходила дорогу на пішохідному переході. При цьому, за версією поліцейських, сигнал світлофора був забороняючий. Там жінку збив «ВАЗ», за кермом якого був 64-річний чоловік. Пенсіонерка отримала перелом плеча та була доставлена до травматологічного відділення міської лікарні. Правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження»).

Статистика ДТП з 11 по 17 листопада

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій.

    Срашно іздити  помісту , одні наркомани і п"янюги за кермом. Бажано щоб поліція трохи більше працювала.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up