Ранкова ДТП біля “Либідь Плази”: водійку забрали медики (ФОТО і ВІДЕО)

Ранкова ДТП біля “Либідь Плази”: водійку забрали медики (ФОТО і ВІДЕО)
  • На перехресті біля “підземки” зіткнулися “Volkswagen” та “Hyundai”.
  • Допомоги медиків після аварії потрібна була 49-річній жінці.

Аварія неподалік “Либідь Плази” трапилася сьогодні, 21 червня. О 6:32 через перехрестя вулиць Кам’янецька і Подільська рухалися два автомобілі - “Volkswagen” та “Hyundai”. Між ними відбулося зіткнення. Про це vsim.ua повідомили в управлінні патрульної поліції Хмельницької області.

В результаті зіткнення автомобілі зазнали механічних ушкоджень. Також в поліції повідомили. що за допомогою до медиків звернулася жінка, яка керувала “Volkswagen”. Про стан водійки правоохоронці поки не повідомляють.

Відео дня

Нагадаємо, на Шевченка збили дитину, яка приїжджала “зебру” на велосипеді.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Там є світлофор на перехресті. Чи водія зі сторони дитячого світу засліпило??
  • Valentina Roman

    Бьем рекорды. Каждый день ДТП.

    Вова Школьников reply Valentina Roman

    Вот вам і баба за кермом, хотіла проскочити, вот і проскочила

    Valentina Roman reply Valentina Roman

    Ievgen Pervushyn к сожалению так

    Ievgen Pervushyn reply Valentina Roman

    Valentina Roman та давно вже по декілька за день
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up