Ремонт дороги: два дні буде обмежено рух трасою через Летичів

Ремонт дороги: два дні буде обмежено рух трасою через Летичів
  • Впродовж 15 та 16 серпня дорожники ремонтуватимуть шлях в напрямку сусідньої Вінниччини. 

  • Через це у Летичеві частково перекриють проїзну частину. 

Міжнародна траса М-30, яка пролягає через Хмельниччину, є одним із маршрутів, яким відбувалась евакуація населення у перші дні повномасштабної війни. Згодом із перебудовою логістики в країні саме цим шляхом налагоджене постачання гуманітарних вантажів та вантажів, що впливають на обороноздатність країни. І тому до кінця 2022 року цю дорогу капітально відремонтували.  

Впродовж 2020-2022 років відремонтували майже 41 км автошляху М-30 Стрий – Умань – Дніпро - Ізварине від села Голосків до адміністративного кордону із Вінницькою областю.

Днями дорожники анонсували чергові роботи через селище Летичів. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області. 

Відео дня

— 3 метою перевірки та вирівнювання асфальтного покриття в селищі Летичів на ділянці протяжністю 1,5 км, у вівторок та середу - 15 та 16 серпня 2023 року, буде частково перекрито проїзну частину, — йдеться в повідомленні. 

Під час виконання робіт рух транспорту цією ділянкою відбуватиметься в реверсивному режимі з ручним регулюванням.

— Просимо вибачення за тимчасові незручності. Закликаємо учасників дорожнього руху бути уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт, — додають дорожники. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up