Ремонти доріг у Хмельницькому в 2023 році (СПИСОК ВУЛИЦЬ)

Ремонти доріг у Хмельницькому в 2023 році (СПИСОК ВУЛИЦЬ)
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Серед великих об’єктів цього року — реконструкція дороги до індустріального парку та ремонт мосту через залізницю на Кам’янецькій.

  • Переглядайте повний перелік вулиць, де відбуватимуться ремонти.

У Хмельницькому розпочався черговий сезон ремонту доріг. Зазвичай він триває близько пів року за достатньо теплої та сухої погоди. Зокрема, вже триває ремонт мосту на вулиці Грушевського. Невдовзі комунальники обіцяють відкрити рух однією зі смуг.

Протягом цього року планують відремонтувати десятки вулиць Хмельницького. Переважно йдеться про поточні роботи. Відповідну інформацію журналісту vsim.ua надали у відповідь на запит. Перелік вулиць, де заплановані ремонти, переглядайте нижче.

Капітальні ремонти та реконструкції

  • Відео дня
    /li>

Поточні ремонти щебеневого покриття

Поточний ремонт доріг (КП БРЕД)

Поточний ремонт доріг (приватні підрядники)

Центральна частина міста

Південно-Західна частина міста

Південно-східна частина міста

Північно-східна частина міста

Північно-західна частина міста

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Аня Горна

    Да бачили ми як "латають"дорогу на Профспілковій(Лезнево)..Це жах а не дорога !!!.залатали одну яму другу,тай все.а інша частина дороги на соплях тримається...Розумію що це все кошти але не простіше один раз зробити суцільний ремонт і на роки, чим кожного року латати нові ями...
  • Ketrin Poznahovskaya

    Це тільки мені здається що не час ремонтувати дороги і витрачати кошти які могли б допомогти хлопцям на передовій. Чи для тих хто в тилу війна закінчилася? Може я не розумію чогось? Чи ця можливість вкрасти не дає по ночам спати
  • Читач70

    Дрони купіть, а не дороги робіть, дибіли.
  • Тамара Олійник

    Прохання від мешканців будинку по проспекту Миру 53/1. Приведіть будь ласка , до ладу прибудинкову територію ! У нашому дворі яма на ямі, каляскою неможливо нормально проіхати !

keyboard_arrow_up