Ще дві аварії: одне авто збило жінку, інше врізалось у дерево

Ще дві аварії: одне авто збило жінку, інше врізалось у дерево
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • У Теофіполі «Dodge» наїхав на 28-річну пішохідку. 

  • У Старокостянтинові «JEEP» зіштовхнувся з деревом.

  • Дві жінки потрапили до лікарень.  

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталося дві ДТП, у яких постраждали двоє людей. Одна із аварій була у Старокостянтинові, інша — у Теофіполі. В поліції повідомили подробиці. 

Перша автопригода трапилася 13 січня в Старокостянтинові. Близько 10:10 години на вулиці К. Острозького «JEEP» врізався в дерево. За кермом був 50-річний водій. В результаті аварії травмувалась 47-річна пасажирка. Її доставили до медичного закладу.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 14 січня в Теофіполі. Близько 00:15 по вулиці Шевченка легковик збив 28-річну жінку. За кермом «Dodge» був 43-річний місцевий житель. Внаслідок аварії жителька села Коров’є травмувалась. Її госпіталізували до хірургічного відділення Теофіпольської багатопрофільної лікарні.

Відео дня

За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Els

    Де ти тпа изда леся пи з .дячук?

    Остап reply Els

    У тебе закінчилися пігулки?
  • Kostya

    Наслідок толерування перевищення швидкості на 1-20 км/год.. В країнах ЄС штрафи становлять 100-1000 євро, а в нас лише 7 і 17 євро за перевищення швидкості на 20 і 50 км/год відповідно... Але як тільки починають впроваджувати обмеження швидкості, знаходяться обурені автомобілісти, які заявляють про утиск їх прав, і не тільки...

keyboard_arrow_up