Що буде із «кавовим трамваєм», який перенесли із Проскурівської на «Темп»

Що буде із «кавовим трамваєм», який перенесли із Проскурівської на «Темп»
  • Раніше він був встановлений біля кінотеатру Шевченка.

  • Влада вирішила, що він заважає різдвяному ярмарку.

  • Чи повернуть його на старе місце?

Багато хмельничан звикли купувати каву в кавових кіосках. Один із таких був встановлений біля кінотеатру Шевченка на «стометрівці». Кіоск зроблений у вигляді трамвайчика. Перед початком різдвяного ярмарку його перемістили на Старокостянтинівське шосе. Встановили поряд із автобусною зупинкою біля дендропарку.

Кіоск переставили майже на окраїну міста тимчасово. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко. За його словами, для «трамвайчика» знайдуть інше місце. Проте на «стометрівці» він не стоятиме. Причиною перенесення є те, що МАФ заважав проведенню Різдвяного ярмарку. 

Журналісти vsim.ua побували на зупинці сьогодні, 11 грудня, близько 9 години. У цей час кавовий кіоск не працював. Тому хмельничани, які чекають тут транспорт або ходять поруч, поки будуть без кави.

Відео дня

Нагадаємо, що на зупинці «Прикордонна академія» (рух у центр міста) мають встановити нову зупинку. У ній поставлять станціонарний кавовий апарат, і хмельничанин зможуть придбати гарячі напої. Проект рішення виконавчого комітету вже з’явився на сайті міськради. Згідно з документом, встановлювати зупинку має ТОВ «Техінсервіс 777». Коли це відбудеться, наразі невідомо. А поки на цій зупинці є лише лавка.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Sidorcuk Masa

    Пусть подключать к електричеству и киоск с кавой, чаем, латте, капучиной, шаурмой, французскими хот долгами, бургерами сосочками в тесте, пирожками наконец ц то заработает. Зачем тянуть время? После праздников у людей кончается деньги. Январь- февраль - денег всегда нет. Апрель- май - картошка, тогда людей нет, все на огородах. Деньги есть в городе, когда получают паи - июль, август, сентябрь, и до середины ноября.
  • Оксана Илюшенко

    Мало рекламы... мы прийдем, скажите куда???
  • Володимир Василюк

    Назад додому !
  • Светлана Сосницкая

    І там де він зараз стоїть не помішала би запашна кава☕
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:26 На Хмельниччині лікарі залікували до смерті пацієнтку: їх судили 16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up