Що робити хмельничанам, які втратили номерний знак: роз'яснення

Що робити хмельничанам, які втратили номерний знак: роз'яснення
Ілюстративне фото
  • Через сильну зливу багато хмельничан загубили номерні знаки.
  • Пояснюємо, куди звертатись водіям для отримання нових.

Затоплені вулиці, зруйнований асфальт і чимало проблем у хмельничан. Все це наслідки вчорашньої негоди у Хмельницькому. Для багатьох водіїв сильна злива завдала чимало клопоту – власники втратили номерні знаки з авто. Як повідомили у патрульній поліції, частину з них знайшли. Ми вже повідомляли, які саме номерні знаки знайшли і що повернути їх можна в УПП за адресою: провулок Коцюбинського 35/2. Що робити водіям, які не знайшли своїх номерних знаків, пояснили у сервісному центрі МВС. 

Що робити водіям, які загубили номерні знаки:

  1. Необхідно звернутись до найближчого територіального сервісного центру МВС для перереєстрації автомобіля і одержання нових номерів. До словами, на території області це можна зробити в 5 центрах: у Хмельницькому, Дунаївцях, Кам'янці - Подільському, Старокостянтинові та Шепетівці.
  2. У разі втрати номерного знаку, за зверненням власника авто адміністратори сервісного центру проводять перереєстрацію ТЗ. Що потрібно мати:
  • паспорт,
  • копію ідентифікаційного коду
  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Якщо номери були загублені, потрібно буде написати пояснення обставин втрати. 

Відео дня

3. Експлуатувати ТЗ без номерних знаків (навіть, якщо втратили тільки один з них) заборонено.

4. Обов’язковою умовою здійснення перереєстрації є наявність самого автомобіля, оскільки ця послуга передбачає огляд транспортного засобу фахівцем Експертної служби. По завершенню всієї процедури адміністратор сервісного центру видає нові номерні знаки і нове свідоцтво про реєстрацію автомобіля.

У сервісному центрі МВС уточнюють, якщо втрачені номерні знаки знайшли або вам їх повернули після викрадення після видачі нових, старі вже вважаються недійсними = їх потрібно передати в сервісні центри. 

За деталями можна звертатись: (0382) 71-62-54  або писати на офіційну сторінку Facebook регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області.

Читайте також: Води по коліна. Зібрали відео затопленого Хмельницького
 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up