Школам на Хмельниччині передали 9 нових автобусів (ФОТО)

Школам на Хмельниччині передали 9 нових автобусів (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки Хмельницької ОВА
  • Це вже друга партія шкільних автобусів, яку отримала область. 

  • Їх направили у 8 територіальних громад. 

У середу, 25 січня, шкільні заклади Хмельницької області отримали ще 9 новеньких автобусів. В обласній військовій адміністрації повідомляють, що це вже друга партія автобусів, які передаються на громади. Першу партію в такій кількості вони отримали напередодні цього року.

Автобуси розподілили на 8 територіальних громад таким чином: 

  • Відео дня
    /li>

Нагадаємо, у 2022 році автобуси придбали на умовах співфінансування. Так, 57,7% коштів виділили за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету, ще 42,3% – з місцевих бюджетів. Загалом купили 18 шкільних автобусів на загальну суму 46 620 тисяч гривень для 15 тергромад області.

— З початком війни Хмельниччина передала 84 шкільних автобуси до Луганської та Донецької областей, де й досі тривають активні бойові дії. Тому потреба у придбанні автобусів досі залишається актуальною. Ми і надалі працюватимемо над оновленням автопарку, аби наші школярі мали можливість безпечно і комфортно дістатися до навчальних закладів, — повідомив очільник області Сергій Гамалій.

Ключі від новеньких машин вручили представникам громад Сергій Гамалій разом із своїм заступником Володимиром Юр’євим, а також народні депутати України Сергій Мандзій та Юрій Заславський.

Аби переглянути всі фото — гортайте вбік:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Міша Лаврик

    Ы де вони
  • Ігор Миколаїшин

    Це не автобуси а брухт покажіть яка країна в ЄС використовує їх?
  • Олександр Мазур

    18 автобусів за 46620тис грн гарно працює бугалтерія!

keyboard_arrow_up