Смертельна аварія у Хмельницькому: водій влетів в електроопору

Смертельна аварія у Хмельницькому: водій влетів в електроопору
Фото: Поліція Хмельницької області
  • ДТП сталась на вулиці Вінницькій.
  • Загинув 52-річний чоловік.
  • Ще одна пасажирка отримала травми.

У Хмельницькому сталась аварія —  кермувальник «BMW 520» в'їхав в електичний стовп. В результаті автотрощі загинув чоловік, ще одна пасажирка отримала травми. Деталі ДТП з летальними наслідками розповіли в поліції.

Аварія сталася вчора, 13 березня, близько 23:45 години, по вулиці Вінницькій у Хмельницькому.

"37-річний водій автомобіля «BMW 520» не впорався з керуванням і допустив зіткнення транспортного засобу з електроопорою", —  написали у відомстві.

 В результаті автопригоди 52-річний пасажир автомобіля загинув на місці події, а 34-річна пасажирка потрапила до лікарні з тілесними ушкодженнями.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Водія автівки обвинувачують за фактом «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». За це чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Розслідування триває.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Руслан Ковальчук

    Любий автомобіль БМВ в місті - це діагноз, особливо коли у вечірні години починають перегони по проспекту Миру! Женуть як скаженні, ще більше реву та шуму - тікайте всі - БМВ ганяють вулицею! Ви спитаєте, а де наша поліція? Так самі ж поліцейські в своїй більшості власники отих БМВ. І хто їх має зупиняти?!!
  • Ольга

    🇺🇦

keyboard_arrow_up