Смертельна автокатастрофа біля Скаржинець: двоє людей загинули, троє поранені (ОНОВЛЕНО)

Смертельна автокатастрофа біля Скаржинець: двоє людей загинули, троє поранені (ОНОВЛЕНО)
Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Зіткнулися автомобілі “Dodge” та “Nissan”. 

  • Серед травмованих — двоє дівчаток, 13 та 8 років. 

У неділю, 17 грудня, поблизу села Скаржинці Хмельницького району сталась автотроща. Близько 14:00 зіткнулися два автомобілі — “Dodge Grand Karavan” та “Nissan X-Trail”. У дві сторони на дорозі утворилися затори, про які очевидці повідомляли в соцмережах:

В поліції розповіли, що 42-річний киянин, керуючи автомобілем «Dodge Grand Caravan» врізався в «Nissan X-Trail» під керуванням 47-річного хмельничанина.

В управлінні з надзвичайних ситуацій повідомили подробиці ДТП. Внаслідок аварії водій та 43-річна пасажирка “Nissan” загинули на місці. Водій та двоє дівчаток, 13-ти та 8-ми років, із “Dodge” – отримали травми різного ступеню важкості. Їх госпіталізували до лікарні.

Відео дня

На місці рятувальники деблокували потерпілих із понівеченої автівки та передали їх медикам. Також витягли тіла загиблих. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють обставини події.

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центру Служби відновлення та розвитку інфраструктруктури за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Inessa

    Не спішіть... Встигнете?(
  • Олена

    😭😭😭😭😭😭 Щирі співчуття рідним😭😭😭🙏
  • Людмила

    Якщо це траса ,то добре знаю...бачила два роки назад ,як горіла машина в кюветі, страшно..
  • ❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

    Там приймають цілодобово, але ніхто про це недумає, всім завжди дуже швидко кудись треба.

keyboard_arrow_up