Смертельна ДТП на Пілотській: мотоцикліст зіткнувся з маршруткою (ВІДЕО)

Смертельна ДТП на Пілотській: мотоцикліст зіткнувся з маршруткою (ВІДЕО)
Фото Юрія Підлеснюка
  • Смертельна ДТП трапилася у мікрорайоні Ракове. 
  • Маршрутка № 50 збила мотоцикліста. 
  • Чоловік загинув на місці аварії. 

Аварія трапилася сьогодні ввечері, 1 червня, на Пілотській, 14/1б. Маршрутка № 50 збила чоловіка, який їхав на мотоциклі. Від отриманих травм він загинув на місці. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Хмельницької області. 

На наданих читачами фото видно, що передня ліва частина маршрутки розтрощена. Відповідно, удар був досить сильний. За яких обставин трапилась аварія, у поліції поки не повідомляють.

Відео моменту зіткнення зняли з камер спостереження. Дивіться на верхню частину екрану. 

Відео дня

За попередньою версією, маршрутка їхала у бік обласної лікарні по Пілотській. Від удару тіло мотоцикліста відкинуло аж на парковку за метрів 7 від дороги. Зараз поліція опитує водія маршрутки. Мікроавтобус стоїть на зустрічній смузі. На місце ДТП з'їхалось десяток інших мотоциклістів.

За версією свідків, маршрутка хотіла заїхати на мийку, в той час мотоцикліст нібито гнався на великій швидкості і не встиг оминути бус. За оновленнями слідкуйте на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (65)
  • Власюк Андрей

    Я не знавець правил дорожнього руху та не водій взагалі. Також полюбляю їзду на мотоциклі( але пасажиром) зі всіма мірами безпеки, але наразі я спостерігаю ситуацію як мотицькли літають зі швідкістю світла в межах міста. Йду з дитиною через пішохідний перехід- мені перед носом вітерцем пролітає Кавасакі, доля секунди, шановні..... Те, що багато подібних екстремалів не цінують нічиїх життів- це факт!. Ще раз повторюсь, я не знавець ПДР, але маючи аналітичний склад розуму- роблю висновок, що обоє учасників винні в цій трагедії-один робить маневр, який перекриває толком проїзд по зустрічний, інший летить на шаленій швидкоті.Виправдання немає нікому! Дуже шкода сім*ю чоловіка, що загинув...рТа давайте будемо більш толерантнішими один до одного та звісно робити висновки, я розумію, що пішохід\автомобіліст та мотоцикліст -це дві різні касти, але потрібно жити з розумінням\повагою\дружбою з ПДР, аби зберегти один одному життя та здоров*я!.
  • Игорь Нарышкин

    По відео мотоцикліст проїжджає приблизно три корпуси маршрутки за 1 секунду. Довжина маршрутки біля 6м. Отже, швидкість мотоцикла в районі 6х3х3600/1000=65км/год. Можемо накинути з запасом навіть 80.

    В будь-якому разі це далеко не 110 і не 180, як пишуть тут "експерти". Тому, водій маршрутки без будь-яких проблем мав би бачити мотоцикліста та уступити йому.

    Вся суть у тому, що мотоцикліст просто не очікував даного маневру з боку маршрутки.

    Viktor reply Игорь Нарышкин

    я бачу Ви також великий "експерт" особливо в підрахунках швидкості! якщо пишете таку інформацію, то почитайте про дану новину на інших сайтах, де люди очевидці підтверджують перевищення швидкості! що він розігнався і летів уже від самого похоронного бюро на великій швидкості(яка точно перевищувала нараховану вами 65 або навіть 80), минуючи при цьому пару пішохідних переходів і навіть не збавляючи швидкості.

    Вся суть в тому, що мотоцикліст гнався так, що адекватно не міг оцінити обстановку на дорозі! Ви хочете сказати, що мотоцикл врізається в майже стоячу маршрутку на швидкості 65 км/год і його РАЗОМ з транспортним засобом відкидує на 7!!!!! метрів!

    однаково шкода обидві сім'ї, але заїдає те, що люди однобоко судять ситуацію і не враховують очевидну помилку зі сторони мотоцикліста((

    Игорь Нарышкин reply Viktor

    Саме так. Коли мотоцикліст врізається на швидкості 60-80км/год його відкидує на 7м. А іноді він може кувиркатись по асфальту й 30м. Що у вас з ютубом? З гуглом? Потрібна допомога?

    Oleg Kudin reply Игорь Нарышкин

    Скоріш за все водій маршрутки не побачив мотоцикліста, тому що йому засліпило сонце.
  • Вип

    Я был свидетелем от А до Я, в пару метрах от меня это произошло, до сих пор не могу прийти в себя от увиденного, закрывая глаза я вижу как на меня летят стекла и водитель байка! Очень сочувствую родным и близким! Виновата однозначно маршрутка, как всегда наверное ехал и считал деньги за рулём! Солнце в глаза, не без этого, но мотоцикл было слышно, их всегда слышно! Да, скорость превышала 50, тут нельзя спорить, и если бы он ехал 50, смертельного столкновения не было бы!

    Ніхто Петрович reply Вип

    На видео видно, что водятел маршрутки остановился, пропуская. Может мало места оставил для проезда. Маршрутчики ещё те водятлы. Ну а самоликвидатор самоликвидировался! Некуй гонять по городу

    Анонім reply Вип

    Самі собі суперечите! однозначно винна маршрутка, але, так швидкість перевищувала 50, вона не тільки 50 перевищувала, а навіть 100 км/час!!

    Однозначно тут винні ОБОЄ!

    Вип reply Анонім

    Перед тем как сделать маневр, водитель обязан на 100% убедиться в его безопасности! А если по встречке машина или байк без тормозов, и летит 200, что теперь, не уступать?

    Анонім reply Вип

    При швидкості 110 км/годину, а це 30 м/сек. При швидкості 50 км/годину, це 14.9 м/сек. Тобто при виявленні перешкоди руху мотоциклістом, він би зреагував, як би їхав 50, а не більше сотні.

    Игорь Нарышкин reply Анонім

    Їхав я на мото біля ЦУМа 30-40км/год. Видно мене було ІДЕАЛЬНО. І якась 3.14зда буквально за 10м переді мною повернула наліво. Ледь встиг зупинитись.

    Точно так само при виїзді в сторону Старкона якесь чмо розверталось через подвійну. Ну фіг з тобою, порушуєш так хоч зупинись на прямій, 300 раз перевір чи нікого немає... так ні, прямо перед носом. Чуть не влупив.

    Oleg Kudin reply Игорь Нарышкин

    Ледь встиг? а як би було не 30-40, а навіть 60-70?

    Анонім reply Вип

    Так, він зобов'язаний, Ви праві тут! але що, на те що водій мотоцикла їхав на такій шаленій швидкості закривати очі? на те що він теж повинен був впевнетись в безпеці руху теж не звертати увагу? він поплатився своїм життям не тільки із за вини маршрутчика, а й і-за власної халатності і порушенні прав!

    я нікого не вигороджую....а констатую факт, вина ОДНОЗНАЧНО обох сторін.

    Oleg Kudin reply Анонім

    Правильно, але йому ніхто не заважав одягнути екіпіровку.

    Деня reply Вип

    Согласен, водитель буса виноват, он обязан был убедиться в маневре
  • Юля Кшецька

    Якби всі дотримувались правел то б аварій і  смертей було б набагато менше.

    Якби цей мотоцикліст дотримався  допустимої швидкості він би не загинув і ненаніс шкоди, ні собі, ні людям

    Джон Дальтон reply Юля Кшецька

    экспертки собрались)) одна умнее другой) вынь хуй изо рта, сплюнь сперму и иди дальше раздвигай лодыжки всему таксопарку..

    IGOR reply Джон Дальтон

    Фу! Как мерзко и низко!

    Юля Кшецька reply Джон Дальтон

    Ти що придурок?  Навчись з людьми, говорити,  експерт.  Я висловлюю свою думку і поважаю думки інших людей. А ти як видно доцього неспроможний.  І тобі з твоєм хуєм в голові  жити все життя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up