Справа Червонюка: сім’я загиблого готує касаційну скаргу

Справа Червонюка: сім’я загиблого готує касаційну скаргу
Крушельницькі, чий син загинув під колесами автомобіля 19-річного Дмитра Червонюка, готують касаційну скаргу на рішення Апеляційного суду Хмельницької області.

Нагадаємо, Апеляційний суд у Хмельницькій області виніс вирок 20-річному Дмитру Червонюку 2 вересня.  Як з’ясувалося, Дмитро потрапив під закон про амністію і був випущений із зали суду.  

Про це в ефірі  одного рівненського телеканалу заявив брат загиблого Богдан Крушельницький.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Правдолюб

    Стосовно Ляшка, то звісно розчарував. Хотів за нього голосувати на виборах. Не буду. Говорить багато і в основному грає на емоціях, але конкретних справ немає. Переборщив з маслом у кашу. Не уник можливості зіграти на емоціях заздрісників, образивши батька Червонюка. Але нехай не забуває про історію щодо його сексуальної орієнтації. На відео ж допиту все ж таки він дає відповідні свідчення, якби він не заперечував  цього і не заявляв що це його так хотіли позбутись як політика. Якщо міркувати так як він, то йому було б не солодко до цього часу.  Стосовно Дмитра Червонюка та його рідних, то бажаю їм витримки і щоб нарешті правда перемогла, і Дмитра визнали невинним у кримінальному злочині оскільки немає фактів, що доводять вину Дмитра, а лише йде викачування Крушельницькими грошей із заможних батьків Дмитра шляхом підкупу суддів.

    Ксенія reply Правдолюб

    Це від якої радості батьки Червонюка стали по-вашому жертвами?Трохи Правдолюбе вас понесло не туди.Ви або міняйтесь на Брехолюба або не захищайте мажорних  хлопців.На минулому тижні на скутері ще один такий "бідний"десятикласник в Гречанах на зелене світло збив дідуся .Теж по-вашому бідні його батьки?Думайте,коли пишете

    Правдолюб reply Ксенія

    А чому тільки до заможних учасників така увага?  Чому немає такої уваги до інших ДТП? Там що не люди гинуть, а мухи? Знаю, що відповісте, що інші відкупитись не можуть. Впевнений, що вони, якщо потрібно також відкупляться. Я згідний, якщо заможні люди і при цьому дійсно вважають, що все можна купити. Але ж Червонюки 100% не такі. Це порядні люди, які відповідають за свої вчинки, допомагають іншим людям. Дмитро Червонюк відповідає зараз за свій вчинок у більшій мірі ніж навіть це передбачено законом. Доведених фактів, що він винен немає. Але при цьому йому визначено кримінальне покарання замість адмінвідповідальності. Краще прокоментуйте моральність Крушельницьких, які заробляють гроші на смерті сина, брата. Але не зробите цього, бо вважаєте їх бідними, нещасними і заздрите Червонюкам.

    Хмелевская Ольга reply Правдолюб

    А що ви причепились до Ляшко? Може він і трохи епатажний, як на політика. Може він є чиїмось проектом . Але інтимне життя людини не стосується нікого. Що він , з ким, і коли робив, то його особиста справа. А "обсмоктують" подробиці цього, лише ті, у кого це "болить"-  озабочені латентні гомосексуалісти.

    Правдолюб reply Хмелевская Ольга

    Так нехай він інших не звинувачує у тому чого ті не робили. Краще нехай дивиться за своєю донькою. Причому діти до політичної боротьби?

    PAL reply Правдолюб

    Так,тебя еще и гомиком воспринимают? Наверное, червонюки-убийцы, тебя очень любят.

    Світлана reply Правдолюб

    Червонюки є небезпечні люди для суспільства.

    Цеж  потрібно так перекрутити - адже  ДТП сталося на ОЧАХ  ЛЮДЕЙ  В ЦЕНТРІ МІСТА, Є ЗАПИС ВІДЕОРЕГІСТРАТОРА,

    ДОКАЗИ ПРО ВМІСТ АЛКОГОЛЮ В КРОВІ а вони зфальсифікували до такого абсурду що ХОТЬ БЕРИ ТА ДАЙ МЕДАЛЬ ЧЕРВОНЮКУ ЗА ВБИВСТВО ЛЮДИНИ.

    Правдолюб reply Світлана

    На очах людей? Вони що у кінотеатрі були і за усім уважно спостерігали? Люди побачили наслідки вже. Не брешіть. Піди краще гарну зачіску зроби. манікюр,жир стряси, з целюлітом щось роби.
  • Правдолюб

    ,
  • Ксенія

    Тільки за таке" розрулювання" вини сина,котрий скоїв важкий злочин, ЦВК вже не мала б навіть його реєструвати в кандидати ,якби ми жили в правовій державі.Батькам загиблого терпіння.Нехай доводять справу до кінця,прийшов час і мажорів поганяти.

    Анонім reply Ксенія

    В усіх правових державах батьки не несуть відповідальності за повнолітніх дітей - це раз. По- друге, чому це ЦВК мала не реєструвати батька Червонюка кандидатом в народні депутати?????? ЧОМУ????? Тому що він вчинив НЕОБЕРЕЖНИЙ ЗЛОЧИН, від якого не застрахований ніхто, хто їздить за кермом???? І чому в нашому суспільстві резонансу набувають ДТП тільки за участю людей, які чогось досягли у житті?????? Вам що, легше було б від того, якби Крушельницького збив не Червонюк, а ніщий їздовий ферми, чи сантехнік ЖЕКУ????????

    Анонім reply Ксенія

    Шановна, це абсолютно нормально, коли батьки захищають свою дитину. Будь-які нормальні батьки, щоб там не трапилось з їхньою дитиною, будуть її захищати. І ще кожна повнолітня дитина відповідає особисто за свої вчинки!!!ОСОБИСТО!!! І ніхто не може взяти відповідальність на себе, ні батьки, ні сестри з братами, ніхто!!!!
  • Антон Владимирович

    Батьки загиблого хлопця дуже сильні люди. Добре, що не здаються. Бажаю їм терпіння у цій нелегкій боротьбі за справедливість. Надіємося, що  вона все ж таки настане!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up