Старокостянтинівський міст готують відкрити для транспорту

Старокостянтинівський міст готують відкрити для транспорту
  • Ремонт верхньої частини мосту завершується.
  • Робітники залили плиту на проїжджій частині.
  • Відкрити рух для транспорту планують до кінця листопада.
  • Після цього будуть укріплювати колони і балки під мостом.

Ремонт Старокостянтинівського мосту розпочався 8 серпня. В першу чергу взялися за його верхню частину. Для цього перекрили рух через шляхопровід. Згідно розпорядження Хмельницької міськради, відкрити його мають до 30 грудня цього року. В  ТОВ «Західтрансбуд», яке виконує ремонт, планують пустити транспорт через міст раніше.

 - Залили плиту на проїжджій частині. Тротуари консольні робимо. Плануємо клеїти ізоляцію, щоб нам вдалося до грудня рух відкрити. Поки все йде за планом і це зробити нам цілком реально. Головне, щоб погода палку не вставила, - каже начальник дільниці ТОВ «Західтрансбуд» Тарас Каплюк.

Відео дня

То ж уже з грудня через міст знову можуть пустити транспорт. Якщо, звісно, погода не завадить планам робітників. За словами Тараса Каплюка, після завершення робіт зверху, вони мають перейти під міст. Там будуть укріплювати колони і балки.

Довідково: міст на Старокостянтинівському шосе збудували у 1944 році. Він є найстарішим у Хмельницькому і знаходиться в аварійному стані. На його капремонт виділили 12 мільйонів гривень. Усі роботи виконує львівська ТзОВ "Західтрансбуд".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Oleksandr Tokmakov

    Навіщо взагалі було чіпати верхню частину, якщо лишаться тіж опори?
    Я от собі уявляв, що старий міст повністю розберуть, привезуть нові бетоні конструкції і змонтують це все до купи. Думав в результаті отримаємо новий, прекрасний міст, що символізував покращення у місті.
    Натомість за 12 млн грн отримали той самий міст 44 року у новій бетонній обгортці і пів року транспортного колапсу.
    Де сенс і здоровий глузд? А нема...

    https://m.youtube.com/watch?v=n7zgkjZ4kPg рекомендую для перегляду отій львівській тзов.

    Микола Вінник reply Oleksandr Tokmakov

    Дядьку, невже ти думаш що вони отак прийшли, стали біля мосту і самі вирішили що і як ремонтувати? Як мінімум був проект реконструкції, розроблений на підставі дійсного стану опор, балок і поверхні того мосту. Проект певно був розроблений якимость інститутом і затверджений відповідним чином. А потім була закупівля послуги ремонту певних частин мосту згідно визначеного переліку робіт.

    З нуля такий міст було б побудувати набагато дорожче.

    А про відео - не рівняй дещо с пальцем. Наш рівень техніки і технологій на рівні 70 років минулого століття.
  • Роман Савчук

    шо це за схема роботи така. зроблять верхній міст - пустять транспорт - поки машини будуть їздити над головами вони робитимуть колони? це ж нонсенс

    Микола Вінник reply Роман Савчук

    Ще один суслік-агроном
  • Ivan

    Цитата: "Там будуть украп літи колони і балки." Украп що? Літи? Ну ви хоча б перечитуйте, що друкуєте!

    Микола Вінник reply Ivan

    Може "украв плити"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up