Старокостянтинівський міст закривають. Як об’їжджатиме громадський транспорт

Старокостянтинівський міст закривають. Як об’їжджатиме громадський транспорт
  • Міст закривають на капремонт. Роботи можуть затягнутися до кінця року.
  • В міськраді вирішили, за якою схемою об’їжджатиме громадський транспорт.
  • Один тролейбус через капремонт мосту не ходитиме взагалі.

Міст на Старокостянтинівському шосе закриють у вівторок, 8 серпня. Відповідне розпорядження уже є на сайті міської ради. В ньому вказано, що переправа через Південний Буг буде закрита до завершення робіт. Але не пізніше, ніж до 30 грудня. Тобто усе може затягнутися майже на п’ять місяців.

В розпорядженні вказано схему об’їзду, який діятиме на час проведення капітальних робіт. Практично усе навантаження піде на вулиці Зарічанську і Свободи. Там очікуються затори. Збільшення транспорного навантаження чекає і на вулицю Трудову. Через неї планують пустити маршрутки, які їздять із або в мікрорайон Ракове.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Aro у Хмельницькому на Automoto.ua.

Тролейбусний маршрут №1:

Відео дня

Проспект Миру — Старокостянтинівське шосе — вул. Зарічанська — вул. Свободи — вул. Шевченка — Старокостянтинівське шосе — вул. Проскурівська — вул. Свободи — вул.Подільська — вул. Кам”янецька — вул. С. Бандери — проспект Миру.

Тролейбусний маршрут №2а:

Вул. Тернопільська — вул. Молодіжна — вул. Інститутська — вул. Кам”янецька — вул. Героїв Майдану — вул. Свободи — вул. Зарічанська — Старокостянтинівське шосе — проспект Миру — вул. Панаса Мирного — проспект Миру — Старокостянтинівське шосе — вул. Зарічанська — вул. Свободи — вул. Героїв Майдану — вул. Кам”янецька — вул. Інститутська — вул. Тернопільська.

Тролейбусний маршрут №3:

Вул. Панаса Мирного — проспект Миру — Старокостянтинівське шосе — вул. Зарічанська — вул. Свободи — вул. Шевченка — Старокостянтинівське шосе — вул. Проскурівська — провулок Горького — вул. Шевченка — вул. Трудова — вул. Чорновола — вул. Майборського — вул. Довженка — вул. Майборського — вул. Чорновола — вул. Трудова — вул. Шевченка — вул. Свободи — вул. Зарічанська — Старокостянтинівське шосе — проспект Миру — вул. Панаса Мирного.

Тролейбусний маршрут №5 — знімається як тимчасово недоцільний.

Тролейбусний маршрут №10:

Вул. Панаса Мирного — проспект Миру — Старокостянтинівське шосе — вул. Зарічанська — вул. Свободи — вул. Шевченка — Старокостянтинівське шосе — вул. Проскурівська — вул. Свободи — вул. Зарічанська — Старокостянтинівське шосе — проспект Миру — вул. Панаса Мирного.

Як повідомили в міськраді, КП "Електротранс" облаштує лінію для повороту ліворуч із Зарічанської на Свободи. 

Нагадаємо, міст на Старокостянтинівському шосе збудували у 1944 році. Він є найстарішим у Хмельницькому і знаходиться в аварійному стані. На його капремонт виділили 12 мільйонів гривень. Усі роботи виконує львівська ТзОВ "Західтрансбуд".

Читайте також: Історії мостів Хмельницького: жахливі трагедії і шокуючі знахідки

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Sergey Sirman

    ще б дорогу заодно зробили б, бо там жах з решітками
  • Мастер Автополив

    Уже вешают стрелку для поворота с Заричанской на Свободы.
  • IGOR

    Интересно, а 19-ый тоже пустят по Свободы? Или по Трудовой до АС-1?

    Анонім reply IGOR

    Про 19й маршрут ні слова!!! По Шевченка можливо а потім по свободи, далі або по зарічанській або ж до просп.миру.

    Sergey Sirman reply Анонім

    а він хіба ще ходить? 100 років вже його не бачив
  • Oleg Mc Cool

    дебільні міськрадівці, покличте китаійців, вони цей місток за одну ніч зроблять за ті самі кошти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up