Тісні маршрутки і пенсіонери в “годину пік”: рейтинг проблем громадського транспорту Хмельницького

Тісні маршрутки і пенсіонери в “годину пік”: рейтинг проблем громадського транспорту Хмельницького
Фото ілюстративне. LiveJournal
  • Сайт vsim.ua вирішив сформувати “злий” рейтинг.
  • Запитали хмельничан про те, що їх найбільше дратує в громадському транспорті.
  • За які варіанти віддали найбільше голосів?

Тема громадського транспорту є завжди актуальною не лише у Хмельницькому. У нашому місті досить часто про нього говорять в акценті проблем. Що ж саме найбільше дратує хмельничан у сфері пасажирських перевезень, сайт vsim.ua запитав своїх читачів 4 жовтня.

За підсумками 9 днів голосування сформувалася трійка лідерів серед варіантів так званого “злого” рейтингу. До неї увійшли:

  • Тісні маршрутки - 1300 голосів
  • Брудний і неохайний транспорт - 858 голосів
  • Пенсіонери у “годину пік” - 844 голоси

Серед запропонованих нами варіантів найменше голосів віддали за наступні:

Відео дня
  • Пасажири з тваринами - 126 голосів
  • Пасажири, які наступають на ноги - 201 голос
  • Пасажири з великими сумками - 250 голосів

Голосування продовжується. Тому заходьте і визначайте свої проблеми у громадському транспорті Хмельницького.

Читайте також: Визначився оператор, який запроваджуватиме е-квиток в громадському транспорті Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Настя

    Бісить коли заходиш в автобус або тролейбус. І бачиш оцю давку з пенсіонерів. Потім до тебе підходить і товкає жирна кондуктор ша, а пенсіонери піднімають крик і галас. Включається шансон. І заходить дитина і не знімає рюкзак. Ніхто місцем не поступається! Жах, краще пішки ходити, бо це транспортом не назвеш!
  • AndruHan Krokodile

    В "столипіних" краще ніж у наших маршрутках. Був свідком коли дві жінки побились за право влізти у маршрутку.
  • Женя

    Пенсіонери мішають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up