Транспортний колапс: Кам'янецьку майже повністю перекрили

Транспортний колапс: Кам'янецьку майже повністю перекрили
  • Рух в центрі міста практично паралізований.
  • Все через ремонт біля філармонії.
  • Вночі газовики розрили дорогу.

Ранкові затори і проблеми із громадським транспортом стали звичними для Хмельницького. Особливо гостро ці проблеми проявилися сьогодні, 9 вересня. Основна причина цього - ремонт біля філармонії.

Цієї ночі газовики розрили ще одну ділянку проїжджої частини. Зробили вони це неподалік від перехрестя Кам'янецької та Герцена. Через це ще більше обмежився рух транспорту. 

Відео дня

- Ми зробили це вночі. Для цього потрібно було повністю перекрити рух на Кам'янецькій. А зробити це вдень неможливо. Розкопати дорогу потрібно було для підключення газопроводу, - пояснили газовики журналісту vsim.ua.

Відповісти на питання до коли триватиме ремонт вони не змогли. Як і на те, чому про нові розриття і обмеження руху не попередили заздалегідь. Ні на сайті "Хмельницькгазу", ні на офіційній сторінці товариства у Фейсбук повідомлень про це не з'являлося. Не попереджали про це і патрульні.

Станом на 9:20 роботи на даній ділянці не проводяться. Більшість газовиків займаються організацією дорожнього руху. Вони перекривають проїзд на Кам`янецькій і почергово пропускають громадський транспорт. Інший відправляють в об'їзд через Гагаріна. Патрульної поліції на місці немає.

Як ми писали раніше, там триває заміна газопроводу. Його спочатку мали завершити до 6 вересня. Пізніше дату змінили - до п'ятниці, 11 вересня. Та чи встигнуть вони до цього часу, поки невідомо. Можливо, триватимуть роботи до 19 вересня. Саме до цього часу підписаний ордер із патрульною поліцією, яка має забезпечувати організацію дорожнього руху в умовах ремонту.

Нагадаємо, газопровід на Кам’янецькій був збудований ще в 1956 році. Термін його експлуатації вже давно себе вичерпав, оскільки був розрахований лише на 25 років. Головний інженер ПАТ “Хмельницькгаз” Юрій Коломієць розповідав, що старий сталевий газопровід замінюють на новий - поліетиленовий. Його гарантійний термін 50 років. 

- Необхідність заміни газопроводу полягає в тому, що при проведенні робіт по комплексному-приладному обстеженні, на даній ділянці були виявлені витоки газу, а також місця корозійної активності матеріалу труби. Заміна даного газопроводу забезпечить безаварійне постачання центральної частини міста газом. Наразі виконані роботи по розкопці траншеї й по випробуванню мереж. Далі - роботи по приєднанню новозбудованого газопроводу середнього тиску і наступним етапом буде виконання роботи по приєднанню цього газопроводу до діючих мереж, - каже Юрій Коломієць.

ОНОВЛЕНО: Газовики розповіли коли вони мають завершити ремонт.

Читайте також: Ми перевірили: куди йдуть гроші, які хмельничани платять за доставку газу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Алексей Телега

    Городом управляют профессионалы! Ещё не то будет, голосуйте!

    Андрей Никифоров reply Алексей Телега

    Алексей Телега да согласен, город стал лучше!
  • Анонім

    Одне слово приходить до голови, під-си.
  • PutnickFree

    Це не просто бардак, це диверсія.
    За таке керівництво Хмельницькгазу повинно "позбутися своїх посад".
    Десятки працівників Хмельницькгазу, кілька працюють, ще кілька замість поліціїї керують дорожнім рухом, решта вештаються кілька годин ждуть Яворського чи взагалі не знають що вони там роблять.
    Може варто переглянути чисельність працівників Хмельницькгазу щоб "інші" не заважали тим хто працює?
    Виникає тільки одне запитання, навіщо зігнали всіх тих працівників Хмельницькгазу чому 90% з них просто вештаються, відвертаються від камери, або створюють видимість роботи?
    Це надзвичайні аварійно-відновлювальні роботи, які потрібно виконувати оперативно в самі стислі терміни, а у нас всім байдуже, просто центральну автомагістраль перекривають і йдуть собі до тещі на вареники, бо у того хто копає "нормований робочий час чому вони повині працювати понад норму ?бо вам так зручно", а керівництву взагалі байдуже!
    Спробую вставити відео, переконливо прошу модератора не видаляти мій коментар.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZfFVl0eTTBo
    https://youtu.be/ZfFVl0eTTBo

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    До чого тут Яворський і звідки така точність у фаміліях ви що працівник Хмельницькгазу?

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    Я не знаю хто такий Яворський і навіщо він був потрібен, п'ятеро "самих ділових" його чекали, телефонували, на відео якщо прислухаєтеся почуєте, я в іншій темі навіть скріншот давав, може когось упізнаєте.

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    Я то знаю хто такий Яворський,але мабуть як і інші не міг добратись до роботи через затори.

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    Та що ж ви люди такі не пробивні не всі газовики мають допуск до земельних робіт на то є підземна служба яка складається з 8 чоловік.які і копають і зварюють ізолюють.....Робітники працювали добу до цього ще і ніч і день і вихідні і так вже 3 тижні вони не сталеві.

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    Ви ж не будете заперечувати очевидні факти: вчора "щось пішло не так", в авральному порядку зігнали декілька десятків працівників, які просто вешталися, не знали що робити, заважали іншим, створювали видимість роботи, чогось чи когось чекали, Яворського чи когось іншого о 8:30 на місці не було, бо у них робочий час мабуть ще не розпочався, а без них ніяк і автострада стоїть!

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    Пояснюю ще раз що підземна служба складається з 8 чоловік це ті робітники що мають допуск до роботи з підземними газопроводами інші такими роботами не займаються в них інший напрямок робіт.На відео бачу ще хлопців з аварійної а ті як ви назвали ділові то майстри та інженери,які планують і контролюють роботу.

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    Здається Ви сама собі пояснюєте і сама себе намагаєтеся переконати що все правильно і так має бути.
    1. Ким Ви працюєте і де?
    2. Виконання робіт зокрема вчора було добре заплановано і організовано?
    3. 8 з допуском працює, ще 8 контролює, що роблять ще кілька десятків працівників Хмельницькгазу разом з службовим автотранспортом і чи вони не зайві раз їх так просто можна позвати покрутитися навколо інших?
    Останнє - Ви, ким би Ви не працювали, і далі будете стверджувати, що так і має бути?

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    якщо ви знаєте як треба організовувати треба було не знімати,а підійти і запропонувати допомогу,хочаб в організації роботи.Всі такі професіонали з телефонами в руках і підвішаними язиками які знають як правильно.Знаєте є такий вислів"не вчіть мене як виконувати мені мою роботу і я не скажу куди вам ідти".Ким Ви працюєте?те саме питання вам же ш не вказують як вам виконувати вашу роботу окрім вашого керівництва.

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    По-перше не треба хамити!
    Про яку допомогу може йти мова, коли десятки працівників Хмельницькгазу вешталися і не мали чим зайнятися починаючи від керівного складу різного рівня і закінчуючи робітниками. Я просто констатую факти безладу при виконанні важливих робіт в центрі міста, виникнення нестандартної ситуації і все на що спромоглося керівництво - нагнати як можна більше людей, які нічим неспроможні допомогти, а лиш стовбичили поруч.
    А Ви вперто намагаєтеся когось переконати що підприємство так і має працювати.

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    я вперто захищаю звичайних робітників тому що кожен день бачу який втомлений приходить чоловік і просто падає з ніг і не в той час коли робочі години закінчуються добре що ще хоть підвозять додому,а ви кажете що вони там нічого не роблять.ВІд того і образливо що кажуть ніби ніфіга не роблять.

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    У т.ч. ви вперто захищаєте Хмельницькгаз вцілому і їх недолуге керівництво.
    Не бачите об'єктивної реальності і не можете зрозуміти, що це не норма і не порядок, а повний безлад.
    Я не казав що конкретно ваш чоловік нічого не робить, я цього не знаю так як і ви невзмозі об'єктивно оцінити, бо це ваш чоловік!
    Було конкретне запитання відносно конкретної ситуації:
    8 з допуском працює(а може тільки 2, бо позмінна робота), ще 8 контролює, що роблять ще кілька десятків працівників Хмельницькгазу разом з службовим автотранспортом і чи вони не зайві раз їх так просто можна позвати покрутитися навколо інших?
  • Парубок Олена

    Все літо засмагали, а восени згадали, що потрібно відремонтувати газогін... БАРДАК!!!

    Елена Смирнова reply Парубок Олена

    Ото щоб ви так засмагали як вони гадаєте крім кам'янецької білше газопроводу ніде немає який підлягає ремонту

    Анонім reply Елена Смирнова

    І всі на центральних вулицях.

    Елена Смирнова reply Анонім

    коли роботи проводяться там де нікому не заважають то того ніхто і не замічає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up