Затори на Кам’янецькій продовжуються: коли газовики закінчать роботи

Затори на Кам’янецькій продовжуються: коли газовики закінчать роботи
  • Через заміну газопроводу на Кам’янецькій, місто вже третій тиждень “потопає” в заторах.
  • Газовики обіцяли завершити роботи минулого тижня, та не склалося.
  • Коли їх закінчать, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Вже третій тиждень частина Кам’янецької стоїть в заторах. Там виконують ремонтні роботи газовики. Через витоки газу довелося екстрено змінювати старий сталевий  газопровід на новий - поліетиленовий. Працівники “Хмельницькгазу” пояснили, що він є головним у місті, бо з'єднує між собою кілька газорозподільних станцій, що обслуговують Хмельницький. Детальніше про це ми вже писали раніше

Коли газовики закінчать роботи

Ще минулого тижня газовики розповідали, що роботи планують завершити до 6 вересня. Та сьогодні, 7 вересня, хмельничан традиційно зустріли ранкові затори на Кам’янецькій. 

Щоб дізнатися, на якій стадії знаходяться роботи і коли їх завершать, ми звернулися до прессекретаря ПАТ “Хмельницькгаз” Лесі Андрейко. Вона повідомила, що старий сталевий газопровід вже замінили. Тепер його мають приєднати до діючого. Ці роботи планують завершити до п’ятниці, 11 вересня. Проте, за умови відсутності форс-мажорів і сприятливих погодних умов. 

Відео дня

Скарги на затори

На обмеження руху весь час скаржаться водії. Один із них, на ім’я Сергій, неодноразово звертався до журналістів vsim.ua із обуренням щодо організації руху на цій частині вулиці. Мовляв, ремонтні роботи не лише стають на заваді пересування, а й є загрозою для виникнення ДТП. 

Інспектор взводу №1 роти №4 УПП в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк розповіла, що виконання даних дорожніх робіт погоджено із сектором безпеки  дорожнього руху УПП в Хмельницькій області. А саме, патрульні організували схему дорожнього руху на період виконання газовиками робіт. Роксолана Вавренюк пояснює, що йдеться про розміщення дорожніх знаків, а також обмеження дорожнього руху. Згідно із даними поліції, укладений ордер діє до 19 вересня. 

Читайте також: Ми перевірили: куди йдуть гроші, які хмельничани платять за доставку газу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Адмін Адмін

    Цікаві водії, що тепер? Не ремонтувати газовід чи водовід? Пішки походи, якщо не подобається.

    PutnickFree reply Адмін Адмін

    А те що розрили центральну автомагістраль і з п'ятниці до понеділка ніяких робіт взагалі не проводилося - це нормальний підхід, так має бути?
    Я вже не говорю щоб за одну ніч поміняли, або за три дні, але це вже відверте знущання - у них вихідні і нехай весь світ зачекає.

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    а в хлопців що  сімї немає? чи вони сталеві на такій жарі сутками бути ?чи їм відпочинок не потрібен?їдіть допоможіть то навіть години не витримаєте. Доречі на вихідні також працювали.Чи ви гадаєте що так легко розкопав кинув трубу і закопав.

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    За вашою логікою у лікарів теж є сім'ї і їм потрібен відпочинок, а хворі нехай почекають до ранку, або до понеділка і ще хірург має залишити операційну і йти допомагати закопувати трубу.

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    До чого тут лікарі вони працюють по змінно.А хлопців газовиків які виконують ці роботи 2 які копають і засипають вручну також ізолюють зварні стики,2 зварники і 2 водії бо не всі що працюють у хмельницькгазі мають доступ до таких робот.В кожного своя робота,а ви пропонуєте їм там і днювати і ночувати без зміно.

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    Я пропоную гнати в шию таке керівництво, яке не може організувати термінові і аварійні роботи і навіть уяви немає коли вони завершаться. А ви мабуть бухгалтер Хмельницьгазу, можете бути більш послідовною, то пропонуєте хірургу "їдіть допоможіть то навіть години не витримаєте",  то "2 зварники і 2 водії бо не всі що працюють у хмельницькгазі мають доступ до таких робОт".
    А що ще сьогодні о 8:30 творилося?
    Десятки працівників Хмельницькгазу, кілька працюють, ще кілька замість поліціїї керують дорожнім рухом, решта вештаються кілька годин ждуть Яворського чи взагалі не знають що вони там роблять. Може варто переглянути чисельність працівників Хмельницькгазу щоб "інші" не заважали тим хто працює і поміняти керівництво, бо зараз безлад конкретний!

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    Ні я просто дружина одного з тих хто копає і знаю хто чим і скільки людей реально працює .то якщо зменьшити ще чисельність людей то ще місяць буде ремонтуватись.

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    На скріншоті мабуть "особливо цінні кадри", у коментарі до сьогоднішньої новини спробую вставити відео, виникає тільки одне запитання, навіщо зігнали всіх тих працівників Хмельницькгазу чому 90% з них просто вештаються, відвертаються від камери, або створюють видимість роботи.

    Анонім reply PutnickFree

    За кордоном у Європі по ночам працюють, цінують час і грощі інших громадян. А в нас не доходить, що як відносищся до інших, так і живеш сам.

    Елена Смирнова reply Анонім

    вони також ночами працюють,але хто це бачить і хто їхню працю має цінувати

    PutnickFree reply Анонім

    Зрозуміло що нам до Європи ще далеко, але потрібно з чогось починати, повинно бути розуміння, що роботи необхідні і термінові потрібно завершити у стислі терміни, а не так як тут - до 6 вересня, а може до 11, а може вже і не вересня, як так можна і куди взагалі дивиться Симчишин?

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    ну тож термін є до 19 вересня

    PutnickFree reply Елена Смирнова

    Виявляється все зовсім просто всі ж думали, що до 6 вересня, а ордер то до 19, а якщо не встигнуть то ще продовжать.

    Елена Смирнова reply PutnickFree

    Встигнуть якщо погода дозволить вони і так цієї ночі в дощ працювали

    Адмін Адмін reply PutnickFree

    То все фігня)) У нас спочатку ремонтують дороги, а потім ремонтують труби. І аж ніяк не навпаки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up