Транспортний колапс у Хмельницькому. Дивіться фото та відео

Транспортний колапс у Хмельницькому. Дивіться фото та відео
  • Через негоду Хмельницький став у заторах.
  • На Кам’янецькій люди намагалися перекрити дорогу через відсутність транспорту.

Хоч уже й почалася весна, та Хмельницький спіткала по-справжньому зимова погода. Сьогодні, 10 березня, в післяобідню пору почався мокрий сніг, який триває й дотепер. Внаслідок цього на дорогах утворилася ожеледиця. Крім того, близько 18:00 на Виставці зупинилися тролейбуси. Разом з карантинними обмеженнями все це спричинило в місті транспортний колапс.

У період між 18:00 та 19:00 чимало пасажирів не могли виїхати з зупинки «Либідь Плаза» у напрямку Виставки та Озерної. Туди майже не їздили тролейбуси та великогабаритні автобуси, а сісти в маршрутку було неабияким щастям. Хмельничанин, якому не вдалося зайти в 29-ту маршрутку, став перед нею, не даючи проїхати. До нього приєдналися кілька інших людей, які доти чекали на зупинці. Вони не давали маршрутці зрушити з місця близько хвилини. Це ви можете побачити на відео.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Через негоду та зупинку тролейбусного руху в центрі, а також на Виставці та Озерній, утворилися затори. Особливо складною була ситуація на вулиці Свободи від проспекту Миру до Зарічанської. Ця ділянка має сильний ухил у бік Зарічанської, а через ожеледицю далеко не всі авто могли її подолати. Водії ризикували просто посунутися на слизькій дорозі.

З деякими авто так і сталося — близько 19:00 вони стояли посеред вулиці з увімкненими аварійками, не маючи змоги безпечно їхати далі. При цьому окремі машини були розташовані впоперек дороги. Авто, які їхали в напрямку проспекту Миру, розверталися назад. Водії, що прямували в напрямку Зарічанської та ризикували подолати ділянку, їхали дуже повільно.

Одне з авто, яке їхало у напрямку Зарічанської в крайній правій смузі, посунулося вниз. Кілька чоловіків зупинили його, запобігши зіткненню з іншим припаркованим авто. Свідком цього став журналіст vsim.ua, який в цей момент перебував на місці події.

ЗМІ та очевидці повідомляють про ДТП, які сталися сьогодні ввечері на різних вулицях міста. Так, за інформацією «Суспільного», на проспекті Миру близько 17:45 збили пішохода. Крім того, на вулиці Бандери поблизу проспекту Миру зіткнулися тролейбус та снігоочисник. Там же карета «швидкої» не могла подолати схил, через що хмельничанам довелося її штовхати. Також дві ДТП сталися на Трудовій.

За інформацією синоптиків, завтра, 11 березня, опадів у місті не очікується. А от у п'ятницю, 12 березня, погода погіршиться. Хмельничанам слід чекати дощу з мокрим снігом.

Переглядайте фото та відео з Хмельницького, в якому настав транспортний колапс.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (99)
  • Диана Маслюк

    Ніби до того заторів небуло
  • Андрій Миколайович

    Ехал в час пик 18:30! ничего не буксовало и без проблем добрался домой за 20 минут, да пришлось объехать пару неудачников! Резину надо норм ставить и ездить уметь, а не власть обвинять!

    Читач79 reply Андрій Миколайович

    Правильно. Не треба владу обвинувачувати. Бо це не влада, а жлоби синявські. А резина нормальна, всю  зиму проїхала.
  • Наталья Рыбакова

    В 18,00 я їхала з роботи з Толстого виїзжала техніка  для посипання дороги,не вертольоти а машини
  • Наталья Рыбакова

    Все починається з Вас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up