На проспекті Миру поліцейська машина зіткнулася з таксі. Загинув водій

На проспекті Миру поліцейська машина зіткнулася з таксі. Загинув водій

Аварія трапилась на проспекті Миру вночі 6 листопада. Поліцейська «Тойота» в'їхала в автомобіль місцевої служби таксі. В результаті ДТП 36-річний водій таксі загинув. 

За кермом службового автомобіля знаходився 26-річний поліцейський. Екіпаж з увімкненими проблисковими маячками їхав на терміновий виклик. Таку інформацію повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.  
"Заявниця повідомила, що в її квартиру намагаються проникнути невідомі особи", - кажуть у прес-службі. 
Після аварії патрульні пройшли медичне обстеження, але відмовились від госпіталізації. Експертиза на вміст алкоголю у крові показали, що усі члени екіпажу були тверезі. 
Розслідуванням ДТП наразі займається прокуратура.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Все ниєте і ниєте? Все вам не так. То біжить на Майдани за "покращаннями"))))

    Natalya Ivasyuk reply Анонім

    Все правильно,тьотку якусь обкрадають-можна по дорозі і хворого переїхати і дитину збити,яка різниця-ми з маячками!!!
  • Юрий Кошарский

    Водії таксі постійно нехтують пдр.про них більшість водіїв Хмельницького відгукуються негативно.і в загалі коли ми візьмемо за правило пропускати автомобілі з увімкниними проблисковими маячками.особливо швидку!
  • Анонім

    Судячи по пошкодженню автомобілів видно, що швидше за все поліцейські не винні. Пошкоджена права сторона поліцейського авто і ліва сторона авто таксі. З цього висновок, що був обгін поліцейськими по правилам зліва від авто таксі (враховуючи що їхали на терміновий виклик суцільна полоса не враховується) і у цей момент таксіст звернув уліво, чого не повинен був робити у будь-якій ситуації поки автомобіль не завершить маневр (обгін). Алеще потрібно зясувати чи дійсно водій міг знати про такий маневр, тобто чи були здійснені поліцейським авто попереджувальні сигнали (пробліскові маячки і т.д.)
  • PAL

    Ох уж эти мусора, всем от них одна беда. Это ж надо просто так, убивать- на все плевать. Что же с мусора возьмешь,что посеешь, то возьмешь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up