У двох ДТП водіїв затисло в понівечених машинах. Їх діставали рятувальники (ФОТО)

У двох ДТП водіїв затисло в понівечених машинах. Їх діставали рятувальники (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Одразу в двох аваріях водіїв затисло в автомобілях. 

  • На допомогу викликали надзвичайників.

  • Водіїв одразу трьох автівок госпіталізували до лікарень. 

У вівторок, 20 вересня, трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких водії опинилися в металевій пастці, в понівечених машинах. Про це повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Перше повідомлення про аварію надійшло до Служби порятунку об 11:39. Подія трапилася на автодорозі М-30 поблизу села Головчинці. 

Зіткнулися легковик “Volkswagen Golf” та бус “Mercedes-Benz Sprinter”. Внаслідок удару в салоні легковика затиснутою опинилася 53-річна водійка. За допомогою спецобладнання надзвичайники деблокували травмовану жінку та передали її медикам. І жінку, і водія “спринтера” каретою “швидкої” госпіталізували до Летичівської багатопрофільної лікарні.

Відео дня

Та вже о 12:00 до надзвичайників знову надійшло повідомлення про аналогічний випадок. Місцеві мешкаці повідомили про аварію, що трапилася в селі Сахнівці Старокостянтинівської тергромади.

Подробиць не повідомляють, та зазначають, що внаслідок ДТП в салоні легковика “Volkswagen Touran” заблокувало водія. Для того, аби його дістати з машини довелося розрізати автівку. Травмованого 39-річного чоловіка госпіталізували до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тамара Клінчук

    Літають

keyboard_arrow_up