У Хмельницькому патрульні майже щоночі затримують п’яних водіїв

У Хмельницькому патрульні майже щоночі затримують п’яних водіїв
Чи то п’яних на дорозі стало більше, чи то нові патрульні так сумлінно працюють. Але статистика показує, що в середньому кожного дня за керування у нетверезому стані затримують двох автолюбителів.

За минулу добу патрульні поліцейські Хмельницького склали 5 протоколів про адміністративні правопорушення, з них 2 за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.  

Про те, що водій автомобіля «Volkswagen Passat» ввечері 21 січня хильнув зайвого правоохоронці дізналися, коли оформляли ДТП на Кам’янецькій. Чоловік в’їхав в автомобіль. Обійшлося без жертв. У прес-службі патрульної поліції Хмельницького «ВСІМ» повідомили, що цей хмельничанин  дозволяє собі сідати за кермо в такому стані вже не вперше. Його вже притягували до відповідальності за статтею 130 КУпАП.

Другого «любителя»  затримали на проспекті  Миру. Це сталося сьогодні, 22 січня, о першій годині ночі.  Водій «Audi A6» відмовився дихати в алкотестер, тому поїхав на аналіз до Хмельницького обласного наркодиспансеру на Ватутіна.

Відео дня

З 26 грудня по 22 січня патрульні поліцейські затримали на дорогах Хмельницького 53 водія напідпитку. Наприклад, 19 січня за 130 статтею склали 4 протоколи. 

Читайте також: Як у Хмельницькому поліція присягу складала

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Пьяный за рулем - потенциальный убийца.

    Анонім reply PAL

    а ещё, потенциальный убийца тот, кого умышленно сделали пьяным. И вот тогда будет уже намного печальней...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up