У Хмельницькому придбали нову техніку для вивозу сміття з міських кладовищ

У Хмельницькому придбали нову техніку для вивозу сміття з міських кладовищ
Тут і далі фото Хмельницької міської ради
  • Вантажівка має тристороннє розвантаження та обладнана економічним двигуном. 

  • Її купили коштом міського бюджету. 

Днями «Хмельницька міська ритуальна служба» отримала нову техніку для вивезення сміття з кладовищ міської тергромади. Її придбали за кошти бюджету міської тергромади. Про це повідомляють в мерії. 

Які переваги нової техніки

Спецавтівка — це функціональний самоскид на шасі SHACMAN L3000 із тристороннім розвантаженням. Автомобіль має вантажопідйомність 11 тонн, об'єм платформи – 12 кубічних метрів та обладнаний економічним двигуном. 

— Тепер він працюватиме на нашому підприємстві та слугуватиме для вивезення сміття з кладовищ Хмельницької міської територіальної громади, — розповів директор комунального підприємства «Хмельницька міська ритуальна служба» Сергій Бортник. 

Відео дня

Крім цього, за словами Бортника, торік за кошти комунального підприємства придбали ще міні-трактор з причіпом. Він наразі обслуговує кладовище «Шаровечка». А ще — два кондиціонери для прощального залу Будинку траурних обрядів, що на вулиці Святослава Хороброго, 5 Б. 

Нагадаємо, головне управління Національної поліції на Хмельниччині придбало чотири автомобілі «Skoda Karoq» вартістю 1,15 мільйона гривень кожен. Загалом покупка обійшлася правоохоронцям у 4,6 мільйона гривень. Більше про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anatoliy Slobodian

    Якись китайський камаз. Такого ще не купували.
  • Galyna Grebenchenko

    З кладовищ. потрібна машина вся геретично закрита

    PutnickFree reply Galyna Grebenchenko

    нахіба?

keyboard_arrow_up