Хмельницькі правоохоронці націоналізують російське та білоруське майно на 300 мільйонів (ІНФОГРАФІКА)

Хмельницькі правоохоронці націоналізують російське та білоруське майно на 300 мільйонів (ІНФОГРАФІКА)
Фото ДБР

Вилучають залізничні вагони, газ, міндобрива, автівки та комплектуючі до них, побутову техніку, деревину та цигарки.

Від початку повномасштабного війни росії проти України працівники теруправління Державного бюро розслідувань у Хмельницькому працюють над націоналізацією майна країни-агресора та її сателітів. Станом на початок поточного року вже встигли ініціювати майна ворожих сусідів на понад 300 мільйонів гривень — від цигарок до залізничних вагонів. 

Хмельницьке управління ДБР передало на користь держави російське та білоруське майно, яке знайшли в різних областях:

  • Відео дня
    /li>
Інфографіка ДБР

Так, до прикладу, ще в квітні в Хмельницькому на складах однієї з митниць знайшли білоруську побутову техніку. Правоохоронці виявили 222 холодильники та 16 морозильних камер. Загальна вартість товару на ринку становить орієнтовно 1 мільйон 900 тисяч гривень. Товари передали для потреб Збройних сил України.

На Рівненській митниці знайшли 125 авторадіаторів та понад 200 ящиків різних будматеріалів з рф, які ділки намагалися завезти до України під виглядом китайських товарів. Серед них саморізи, свердла, шліфувальні елементи тощо. Всього майна на 1 мільйон гривень.

Також правоохоронці викрили масштабну схему контрабанди тютюнових виробів з Білорусі, які ввезли під виглядом транзиту через Україну. Всього вилучили понад 50 мільйонів пачок цигарок на 440 тисяч доларів США.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Це ж яка прибуткова фірма ДБР. Хто там ті вагони, сигарети, холодильники і т.д., т.п. рахує.

keyboard_arrow_up