У Хмельницькому прокурора оформили за п’яне водіння та втечу від поліції

У Хмельницькому прокурора оформили за п’яне водіння та втечу від поліції
Ілюстративне фото з сайту daynews.com.ua
  • Минулого тижня патрульні помітили авто, водій якого проїхав на червоне. Вимогу зупинитися він проігнорував.

  • Невдовзі поліцейським таки вдалося його зупинити. За відмову від проходження тесту на алкоголь на нього склали адмінпротокол.

  • Згодом з’ясувалося, що за кермом авто був прокурор.

26 лютого на перехресті Свободи та Героїв Майдану патрульні поліцейські помітили автомобіль «Opel Insignia». Його водій проїхав на червоний сигнал світлофора. Вимогу зупинитися кермувальник проігнорував та поїхав далі. Зупинити порушника патрульним вдалося на перехресті Гагаріна та Кам’янецької. Під час спілкування з 36-річним водієм патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест. Кермувальник відмовився, тому на нього склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП. Цю інформацію журналістам vsim.ua повідомив речник управління патрульної поліції Хмельницької області Роман Мартинюк. Він зазначив, що у патрульних ще є час, щоб скласти на порушника адмінпротоколи за проїзд на червоне та невиконання вимоги поліцейських про зупинку.

27 лютого телеканал TV7+ з посиланням на власні джерела повідомив, що за кермом автомобіля був співробітник прокуратури Хмельницької області.

6 березня на розгляд Хмельницького міськрайонного суду надійшли дві справи про адміністративні правопорушення. У реєстрі зазначено ім’я особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, — Олег Яхієв. Одна справа за частиною 1 статті 130 КУпАП, інша — за статтею 122-2 (невиконання водіями вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу) КУпАП. Розглядати обидві справи буде суддя Світлана Логінова.

Відео дня
Скріншот із сайту court.gov.ua/fair/sud2218

У реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції є електронна декларація Олега Яхієва, опублікована у березні 2018 року. У документі вказано, що декларант займає посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення у прокуратурі Хмельницької області.

Олег Яхієв задекларував квартиру в Хмельницькому та житловий будинок у Немичинцях Хмельницького району. Крім цього, йому належать 15% квартири у Кам’янці-Подільському. Також у декларації вказаний автомобіль «Opel Insignia», переданий йому в користування у грудні 2017 року. У розділі доходів задекларовані майже 254 тисячі гривень зарплати, які Олег Яхієв отримав у прокуратурі Хмельницької області. Також вказані пенсія розміром майже 36 тисяч гривень та відсотки з банку.

Також у реєстрі НАЗК є декларація про суттєві зміни у майновому стані, подана у травні 2018 року. У ній зазначена зарплата розміром майже 99 тисяч гривень, отримана у прокуратурі Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Весела Віка

    Логінова судя-знайдуть обхідні статті-звинуватять поліцейських з порушенням складаня протоколу або дотягнуть 3місяці щоб вийшов срок дії притягнення до адмін відповідальності.
  • Весела Віка

    Рідкісна порода.Покриває злочини а не викриває.
  • Igor Plaxivy

    Риба зогнила!
  • галина воронова

    Оформили на папері...Але продовження навряд чи буде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up