У Хмельницькому п’янющий водій давав патрульним 50 гривень (ВІДЕО)

У Хмельницькому п’янющий водій давав патрульним 50 гривень (ВІДЕО)
Фото і відео vsim.ua
  • На Пілотській “Lanos” пошкодив припарковане авто.
  • За кермом був п’яний чоловік.
  • Він давав патрульним 50 гривень і послав усіх на…

В дворі будинку №76 по Пілотській “Lanos” зупинився поміж припаркованих авто. Водій відкрив двері і ними пошкодив інший транспортний засіб. Очевидці цього всього помітили, що в салоні "Lanos" знаходяться нетверезі чоловіки. Тому викликали поліцію,

Після пригоди чоловіки сиділи в автомобілі. Вийшли звідти лише після прибуття екіпажу патрульної поліції. Спочатку це зробив пасажир. При цьому він старанно тримався за руками за автомобіль, аби не впасти.

Відео дня

В такому ж стані був і водій. Він теж на силу вийшов із автомобіля. До того ж, він був босий. Його взуття лежало біля “Lanos”. Обох чоловіків патрульні відвели до службового авто і поставили їх біля стіни підсобного приміщення. Стояти самостійно вони не могли.

Ліворуч у синій футболці - пасажир. Біля нього водій.

Чоловіки, схоже, приїхали за добавкою. Це звучало під час їх розмови із патрульними. Та місію вони не виконали. Замість того на водія оформили адмінматеріали. Попередньо, за пошкодження чужого майна і статтею 130 КУпАП (водіння у нетверезому стані).

Додамо, що водій, поки поліцейські заповняли дані, намагався дати їм гроші. Сума - 50 гривень. Поліцейські не брали. Тому він намагався кинути купюру. Вона впала на асфальт. Дивіться це на відео. Як повідомили vsim.ua в патрульній поліції, чоловік давав гроші патрульним щоб ті сходили йому в магазин за спиртним. Нібито хотів "поправити здоров'я".

Водій відмовився проходити тест на “Драгері”. Коли патрульні дістали прилад, чоловік декілька разів послав на.... поліцейських і потім повідомив, що нічого і ніде проходити не буде.
Взуття водія лежало біля авто.
Поки все необхідне оформляли патрульні, чоловік присів на траву.
Чоловік стояв босий поки його оформляли патрульні.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • ttt7

    Это деградация населения.
  • Мастер Автополив

    Цэ ж выдатный украинський професор. Изящной словесности))) Вот это его москали набухали с друганом.
  • Егор

    Или сажать нужно, лет на пять - может тогда задумаются ... а, так что денег дал, по 2000 -3000 как постоянный клиент берут   и поехал ... у нас в городку так и делают, бабки есть -  почему и не побухать ...
  • Alex Varmint

    пока не введут пожизненное лишение прав за пьянку. люди будут погибать на дорогах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up