У Хмельницькому розшукують водія чорного "Geely", який втік з місця ДТП

У Хмельницькому розшукують водія чорного "Geely", який втік з місця ДТП
  • 20 листопада на вулиці Володимирській  “Geely” в'їхав в автомобіль “Daewoo Matiz” та втік.
  • Наразі водія втікача розшукують.
  • Хмельничан просять допомогти.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в Хмельницькому вчора, 20 листопада.

- на вулиці Володимирській 84 автомобіль “Geely” чорного кольору  в'їхав в автомобіль “Daewoo Matiz” та місце пригоди залишив. Імовірний номерний знак порушника - ВХ1543АР. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Хмельницької області.

Наразі водія розшукують. Хмельничан просять допомогти. Очевидці чи особи, які володіють будь-якою інформацією з приводу даного ДТП можуть зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особу водія.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up