У Хмельницькому шукають водіїв автобусів: які умови і зарплата

У Хмельницькому шукають водіїв автобусів: які умови і зарплата
  • “Електротранс” оголосив про потребу у працівниках і запропонував оплатити навчання для потенційних водіїв на пасажирські автобуси.  
  • Дізнавалися, як проходить навчання і скільки обіцяють платити.  

У Хмельницькому шукають водіїв пасажирських автобусів. У комунальному підприємстві “Електротранс” оголосили про новий набір та можливість отримати категорію D. Наразі бракує щонайменше 20 водіїв. Як розповіла журналістці “ВСІМ” начальниця відділу кадрів Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» Наталія Процюк, наразі в місті планують відкривати нові маршрути. Транспорт для них є, а от водіїв не вистачає.  

Якщо ж ви не маєте потрібних навичок, то підприємство пропонує навчання на курсах. Тривалість - 2 місяці за наявності посвідчення водія категорії «В». Після завершення гарантують працевлаштування. 

Як навчають? 

Відео дня

Навчання на категорію «D» стартує вже з 7 листопада. В “Електротрансі” додають, кількість місць обмежена. Як проходить навчання? 

 Наталія Процюк пояснює, якщо людина не має потрібних навичок, то підприємство пропонує навчання на курсах. Після його завершення гарантують працевлаштування.  

  • Ми беремо людину на будь-яке вакантне місце на підприємстві. Далі в ДОСААФ вони проходять навчання два місяці. А після його завершення, повертаються до нас і ми їм даємо стажування. Тобто, в автошколі ми навчаємо лише своїх працівників. Є можливість працевлаштуватись, пройти навчання і перевестись на посаду водія пасажирського автобуса. Поки людина навчається, вона паралельно отримує заробітну плату, адже за навчання платить підприємство. Після того за договором працівник відпрацьовує навчання на посаді водія пасажирського автобуса, - пояснила Наталія Процюк.  

Яку пропонують зарплату? 

Заробітна плата для водіїв автобусів може бути різною. В “Електротрансі” вона стартує від 15 тисяч гривень. Однак може бути і 18-20 тисяч. У відділі кадрів пояснюють, зарплата залежить від графіку, маршруту, режиму роботи, тобто наявності вечірніх/нічних годин і класності водія.  

Куди звертатись? 

Довідки за телефонами: 67-24-65, (067)-598-91-35. 
Адреса підприємства: м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 15/2. працевлаштування. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Pavel Kondrashov

    Водій 1 класу та водій 3 класу їздять по одному маршруту а зарплата різна. Може треба надавати класність маршрутам?
  • Олександр Лозяний

    Наслідки відношення Управління транспорту міста та таких помічників як Кузьмін П.П Мандзій Богачук. Міска влада неспроможна подолати деребан дотацій та відношення до бувших підприємств котри мали можливість створення акціонерів та акціонерного товариства.

keyboard_arrow_up