У Хмельницькому за 850 тисяч відремонтували тролейбус. Що там зробили (ФОТО)

У Хмельницькому за 850 тисяч відремонтували тролейбус. Що там зробили (ФОТО)
Тут і далі — фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Оновлений «рогатий» вже курсує вулицями міста.

  • Обійшовся ремонт у 850 тисяч гривень.

Працівники хмельницького «Електротрансу» дали нове життя одному зі старих тролейбусів. Його відремонтували та вже запустили у рейс. За 850 тисяч гривень у тролейбусі повністю переварили кузов, використавши нові комплектуючі. Також замінили оздоблення салону й кабіни водія, крім того, встановили нові сидіння. Про це vsim.ua розповів головний інженер комунального підприємства «Електротранс» Олексій Ковтун.

На ходовій частині встановили нові ресорні пакети. Всі інші агрегати почистили, промили та перемотали електричні двигуни, а також при необхідності замінили деякі елементи, наприклад, контакти та реле.

Додамо, що раніше капітально відремонтували 4 старі тролейбуси. Проте робили це силами підрядних організації і платили їм в середньому близько мільйона гривень.

Відео дня

За словами Олексія Ковтуна, цього року ремонтів тролейбусів уже не робитимуть. Серед проблем цього процесу заступник відзначає дефіцит кадрів. На питання щодо нових тролейбусів Олексій Ковтун сказав, що п’ять із них мають надійти до 1 вересня. А ще п’ять мають бути до 1 жовтня.

Читайте також: «Електротранс» придбав 10 тролейбусів за 74 мільйона гривень. Коли вони будуть у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Григорій Соломко

    Косметика не омолоджує
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up