Від завтра, 1 червня, у Хмельницькому зросте вартість проїзду

Від завтра, 1 червня, у Хмельницькому зросте вартість проїзду
  • У перший день літа набудуть чинності нові тарифи на проїзд громадському транспорті.

 

Із 1 червня тарифи на проїзд у громадському транспорті зростуть. Нагадаємо, таке рішення 27 травня прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Вартість разового проїзного квитка в тролейбусі різнитиметься залежно від способу оплати — готівкою або електронним квитком. Крім того, вартість проїзду в автобусах не залежатиме від часу доби, як це було раніше.

Нові тарифи:

у тролейбусі:

Відео дня
  • разовий проїзний квиток електронний — 5 гривень
  • разовий проїзний квиток готівковий — 6 гривень
  • місячний проїзний квиток — 215 гривень
  • місячний проїзний квиток для учнів — 85 гривень
  • місячний проїзний квиток для студентів — 110 гривень
  • місячний проїзний квиток для організацій — 300 гривень
  • квартальний проїзний квиток для організацій — 870 гривень

в автобусі (маршрутці):

  • разовий проїзний квиток — 8 гривень.

Читайте також: Підвищення вартості проїзду в Хмельницькому: що кажуть хмельничани (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Добрый Шолохов

    А что же вы комментарии уделяете? Разве вы журналисты. Так название
  • Сергій Беднаровський

    Задовбали. Ціни на проїзд підняли , а маршрутки як їздили хреново так і їздять ,30 маршрут це жах,люди які там живуть не можуть нормально доїхати ні на роботу ні до дому, коли хотять виїжджають на маршрут коли хотять з'їзджають , в вихідні повний безлад. Як що підняли вартість проїзду , добавляйте транспорт , щоб люди могли нормально їздити, а не стояти на зупинках в очікуванні щастя , що можливо приїде і будуть вільні місця...... Шановна міська влада , ви не тільки звертайте на вимоги перевізників , а ще на людей які користуються цими послугами , які готові платити ці кошти за умови якісного обслуговування!!!!
  • Andrij Andrij

    Ви помітили як швидко (блискавично) зібралися і прийняли рішення. Таке враження що весь цей спектакль мав за мету закріпити договорняк, бо рішення вже було, а залишилося його лише потиснути і затвердити.
    Таке враження, що ті, хто приймав це рішення, гадки не мають як їздять ті маршрутки. І не переймаються вони проблемами, а лише одним - зняти касу. І ні кого не цікавить як ті люди їздять. Гасло перевізника - "гані бабло!!"
    А от з якого дива одразу +3 грн??? Хіба паливо підскочило в ціні в 1.5 рази?? Апетит свої хай вгамують. А то залишаться без роботи з усім отим металоломом і будуть далі нити що все мало і мало.
  • Борисас Моисеявичюс

    Был бы стабильный и качественный общественный транспорт - продал бы нахрен машину и ездил бы даже по 10-15 грн. Но в европейских недобитках, криво переделанных из грузовиков с миллионными пробегами, да еще и с часовыми ожиданиями при попытках добраться в любой район, кроме всеми любимой Озэрной, увольте, даже бесплатно ездить не хочется
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up