У смертельній ДТП на Львівщині постраждав військовий з Кам'янця

У смертельній ДТП на Львівщині постраждав військовий з Кам'янця
  • На Львівщині зіткнулись два автомобіля з військовослужбовцями. 
  • У ДТП загинуло двоє людей, решта - травмувались.
  • За повідомленням мера Кам'янця, у аварії постраждав атовець Володимир Откідич. 

Вчора, 13 липня, близько 15:00 на автодорозі між селами Лапаївка та Оброшино, що на Львівщині зіткнулись два автомобілі. За попередніми даними, зіткнулись мікроавтобус «Ford Transit» та легковик «Mazda». Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Львівській області. 

Двоє людей, які їхали у легковику, загинули на місці аварії. Ще двоє травмувались. Також постраждав водій «Ford». Потерпілі госпіталізовані, лікарі уточнюють їх діагнози. Правоохоронці встановлюють всі обставини події і будуть відкривати кримінальне провадження. 

На своїй сторінці у Фейсбук військовий прокурор Олег Сенюк повідомив, що за кермом легковика перебував офіцер, а разом з ним в машині їхали військовослужбовці. За кермом мікроавтобуса був військовослужбовець Західного територіального управління аудиту. 

Відео дня

Мер Кам'янця Михайло Сімашкевич написав на своїй сторінці, що серед постраждалих у ДТП на Львівщині і атовець, майор Володимир Откідич. Зараз чоловік перебуває у військовому госпіталі. Його дружина збирає кошти йому на лікування, тому що стан важкий. Номер рахунку дружини Откідич Наталії - 4149 4391 0831 3176. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up