У Волочиському районі до хворої приїхала не "швидка", а... пожежна

У Волочиському районі до хворої приїхала не "швидка", а... пожежна
  • Через ожеледицю карета швидкої допомоги не могла доїхати на виклик.
  • До будинку хворої медиків доправили рятувальники.

У Волочиському районі карета "швидкої" не змогла добратися до села Бальківці через ожеледь. Жінку, котра викликала медиків, необхідно було терміново госпіталізувати. Довелось викликати надзвичайників. Ті прибули на пожежній автоцистерні.

Оскільки "швидка" застрягла на слизькій дорозі, медики вирушили до хворої на автомобілі пожежників. Жінку забрали з дому на автоцистерні та довезли до карети швидкої допомоги. А вже звідти відправились до Волочиської центральної районної лікарні. Повідомляють у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Райкин

    прикольно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up