В Летичеві зіткнулись два авто. Постраждав 13-річний хлопець

В Летичеві зіткнулись два авто. Постраждав 13-річний хлопець
Тут і далі фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • А на Кам’янеччині перевернулась вантажівка. 

  • Загалом троє людей отримали травми. 

Впродовж минулої доби в області трапилося одразу дві ДТП. Постраждали троє людей. Серед них — 13-річний хлопчик. Про це розповіли в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Про першу автотрощу рятувальникам повідомили 23 грудня о 17:03. В селищі Летичів зіштовхнулися два легковики “FAW” та “JEEP Cherokie”. Це трапилось  на вулиці Савицького.

Внаслідок аварії травмувався 13-річний пасажир легковика “FAW”. Хлопчика госпіталізували до Летичівської багатопрофільної лікарні.

Відео дня

Ще одна аварія трапилася 24 грудня в селі Гуменці Кам’янець-Подільського району. Там перевернулася вантажівка “MAN”. Водій фури отримав легкі ушкодження. Чоловікові надали медичну допомогу на місці події, без госпіталізації.

Рятувальники від’єднали акумуляторні батареї усіх машин від живлення, аби не допустити займання.

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центру Служби відновлення та розвитку інфраструктруктури за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up