В центрі Хмельницького затори: біля "Оазису" міняють водопровід

В центрі Хмельницького затори: біля "Оазису" міняють водопровід
  • З самого ранку на мосту по Бандери перекрито рух.
  • Комунальники розрили яму та замінюють старий водопровід. 
  • На Кам'янецькій та Прибузькій вже утворилися затори. 

Наприкінці грудня на мосту по вулиці Бандери прорвало старий трубопровід. Комунальники тоді залатали порив. Але новий асфальт на тому місці не стелили. Мали замінювати старі труби на нові. Вчора у прес-службі "Хмельницькводоканалу" повідомили, що міняти трубопровід будуть сьогодні, 19 квітня. 

Однак, підготовчі роботи комунальники розпочали ще 18 квітня. Близько 11 вечора розрили яму на мосту по Бандери. Сьогодні почали здійснювати заміну старого водопроводу. Труби міняють на полімерні. На місці працює близько 10 робітників та стоїть кілька машин. Одна вантажівка наповнена піском. 

- Вночі одна бригада розкопала яму. Сьогодні заступила інша бригада. Разом над заміною водопроводу працює більше 20 людей. Ми міняємо ділянку водопроводу. Замість старих труб ставимо полімерні. Стара труба була десь на глибині в чотири метри, нову кладемо на 1,5 метра вглиб, - розповідає vsim.ua начальник водопровідного господарства Олександр Середюк. 

Відео дня

Рух через міст перекрито. Світлофори на перехресті вулиць Бандери-Прибузька не працюють. Людям доводиться пропускати авто чи ходити поміж них. А по вулиці Кам'янецькій на зупинці "Героїв Чорнобиля" в сторону Виставки та на Прибузькій вже утворилися затори. 

Роботи комунальники розпочали ще о дев'ятій ранку

Яму по Бандери розрили ще вночі

На місці працює декілька машинМаршрутки, що спускаються від проспекту Миру і Зарічанської, їдуть біля "Оазису"Роботи по заміні водопроводу триватимуть до пізнього вечораСтарі труби міняють на сучасні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Островська

    а чому це не можна було на вихідний зробити, коли машин їздить менше?

    Исламбакиев Тигран reply Анна Островська

    Потому что гладиолус!

    Серьёзно, вы думаете, что с нашим уровнем госсервиса работяги ещё у выходные будут на работу выходить? Бросьте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up