В Укрзалізниці розповіли, коли повністю відновлять сполучення

В Укрзалізниці розповіли, коли повністю відновлять сполучення
Фото ілюстративне
  • Наразі курсує близько третини поїздів.
  • Коли ж повністю відновлять залізничне сполучення, читайте далі.

В Укрзалізниці розповіли, коли зможуть повністю повернути залізничне сполучення, яке було до карантину. Головною умовою для цього залишається епідемічна ситуація в країні. Відтак, за словами в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Івана Юрика, повноцінне сполучення можуть відновити вже в серпні. Наразі курсує третина поїздів далекого сполучення та приміських.

"Наразі в Україні карантин продовжено до 31 липня. Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на коронавірус піде на спад і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні", - сказав Іван Юрик.

Також українцям нагадали про дотримання санітарних норм під час подорожей. Адже, за повідомленням Укрзалізниці, найбільше порушень фіксують саме в приміських потягах. Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. Також пасажирам радять менше пересуватись у вагонах.Тимчасово у поїздах не пропонують напої та кондитерські вироби. У кожному вагоні встановлюють санітайзери, якими можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади пройшли відповідний інструктах і медогляд, їх забезпечили необхідними засобами захисту.

Відео дня

Читайте також: Електричка Гречани — Жмеринка відновила свою роботу (РОЗКЛАД)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Саша Давиденко

    Можуть. Но наврядче. Для цього потрібен мозок. А його, гострий дефіцит.
  • Ліда Мороз

    1вересня
  • Liudmyla Chekaliuk

    Вони ще довго будуть відновлювати,а то й взагалі припинять..бо якось ще задовго до псевдокарантину бідкалися,що пасажирські перевезення їм не вигідні.
  • Юлия Кольцова

    когда лето закончить тогда и поедут поезда нафик тогда не нужны
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up