Від 2 до 80 тисяч гривень. Уряд змінив вартість платних номерних знаків

Від 2 до 80 тисяч гривень. Уряд змінив вартість платних номерних знаків
Фото ілюстративне
  • На знаки із цифрою 6 ціни зменшили ціни. 

  • А вартість окремих спеціальних комбінацій цифр для автомобілів стартуватиме з 4 тисяч.

В Міністерстві внутрішніх справ оновили прайс на платні номерні знаки для транспорту. Уряд вже прийняв ці зміни і вони набудуть чинності з моменту публікації урядової постанови. Про це інформують у МВС. 

Скільки коштують платні номерні знаки

Зміни внесли до окремих платних знаків. Любителям незвичайних автомобільних номерів доведеться заплатити такі суми:

  • Відео дня
    /li>

Але зменшили вартість платних знаків із цифрою «6». Любителям шісток доведеться заплатити:

Така ціна вказана без ПДВ, зазначають в МВС. Вона стосується, як автомобілів, так і автобусів. Натомість вартість номерних знаків на визначені цифрові комбінації для мопедів, причепів, мотоциклів становитиме — 2 000 гривень. 

— Наступний крок — доставка номерних знаків поштою та надання можливості субʼєктам господарювання виготовляти номерні знаки встановленого зразка, — зазначив заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий.

Як замовити платний номерний знак

Обрати комбінацію та замовити платний номерний знак можна в Електронному кабінеті водія. В електронному сервісі можна обрати сервісний центр МВС у якому хочете отримати номерний знак та забронювати вибрану комбінацію на термін до 10-ти днів.

За бронювання бажаної комбінації потрібно заплатити 360 гривень та по 10,8 гривень за кожну добу бронювання автомобільного знаку. Отримати його можна у сервісному центрі МВС під час реєстрації або перереєстрації автівки.

Також окремо треба заплатити:

Нагадаємо, раніше у Кабміні затвердили нове позначення для навчальних автомобілів. Невдовзі замість літери "У" на навчальних автомобілях використовуватиметься літера "Н" ("Навчальний транспортний засіб").

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Степанов

    За кордоном на ці цифри взагалі не звертают уваги! А в нас це - бизнес....🙁

keyboard_arrow_up