Водій влаштував шалений дрифт на парковці "Епіцентру": що кажуть патрульні (ВІДЕО)

Водій влаштував шалений дрифт на парковці "Епіцентру": що кажуть патрульні (ВІДЕО)
  • Нехтуючи правилами руху, водій влаштував драйвове шоу біля гіпермаркету.
  • Ба більше, він продовжував дрифтувати навіть після того, як на місце прибули поліцейські. 

Ввечері 7 лютого на парковці гіпермаркету "Епіцентр" у Хмельницькому водій легковика влаштував дрифт, нехтуючи правилами дорожнього руху. Таке "фігурне катання" на автівці привернуло увагу перехожих, на місце викликали правоохоронців. Також дрифт автівки зняли на відео, яке досить швидко потрапило у соціальні мережі.  

На відео видно, як водій продовжує "покатушки" навіть після прибуття на місце патрульної поліції. Як там прокоментували те, що сталося. Та чи покарають водія?

Як повідомила ВСІМ інспектор роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк, патрульні провели з водієм профілактичну бесіду.

Відео дня

Щоправда, вона уточнила, що за створення аварійної обстановки передбачена адміністративна відповідальність.

В українському законодавстві чітке визначення цього поняття дає частина 4 статті 122 КУпАП:

  • аварійна обстановка – це ситуація, за якої інші учасники дорожнього руху були змушені різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян.

Подібне правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі 680 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (82)
  • Андрій Каспер

    В нас в місті немає обладнаних площадок для дрифту тому і люди шукають де отримати дозу адреналіну і відчути драйв,моє ставлення до такого тільки позитивне,краще на майданчиках чим є деякий контингент які по городі носиться і зтворює дійсно аварійну сітуйовіну,я сам такий що по майтанчиках люблю дати трохи угла,і сажевий фільтр продути)))всім гарно дня,не будьте злими такими людьми живіть позитивно і більше посміхайтеся))))
  • Андрій Каспер

    Я в той день теж там був!!!
  • Віталій Українець

    усне попередження,далі постріл в гору. ,третій в колесо!
  • Sasha Zinkovskiy

    жалко що мтовб, або забор його не зупинив!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up