Водія 46-ої маршрутки, який їхав по зустрічній, притягнули до відповідальності

Водія 46-ої маршрутки, який їхав по зустрічній, притягнули до відповідальності
  • Перший пішов! Патрульна поліція відреагувала на один із численних відеодоказів порушення ПДР водіями громадського транспорту.
  • Постанову винесли водію маршрутного таксі № 46 за те, що перетнув подвійну суцільну лінію неподалік автовокзалу.
  • За порушення має сплатити 425 гривень штрафу.

Порушення зафіксував водій легковика. Відео виклали у групі “Я Паркуюсь як мудак, Хмельницький” у Фейсбук. На відео видно, як маршрутка №46 намагається об’їхати затор по зустрічній смузі руху.

На дане порушення вже відреагували правоохоронці. Доказів, кажуть, достатньо.  Незважаючи на те, що подія сталась 21 вересня, водія притягнули до адміністративної відповідальності.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Хмельницькому на Automoto.ua.

Нагадаємо, що з 17 вересня патрульна поліція стала уповноваженим підрозділом Нацполіції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. В управлінні створили новий відділ безпеки дорожнього руху.

Відео дня
blockquote>

- Згідно закону, у патрульних є два місяці з моменту вчинення правопорушення, для того щоб притягнути порушника до відповідальності. Водій свою провину визнав, вибачився та пообіцяв більше не порушувати правила дорожнього руху, - повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції.

Інспектори патрульної винесли постанову про притягнення водія маршрутки до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 122 КУпАП.  

За словами речника патрульної поліції Романа Мартинюка, тепер управління реагуватиме на відеодокази порушень, які виставляють користувачі соціальних мереж. Для цього достатньо написати особисто речнику управління або ж відмітити у дописі офіційну сторінку управління патрульної поліції Хмельницького.  

Нагадаємо, на початку вересня оприлюднили відео з аналогічним порушенням водієм 21-ого автобуса. У поліції кажуть, що вже відреагували і водія також чекає покарання. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Вінник

    Окей, тепер будимо носити у всімку відео з цими дибілами на зустрічній смузі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up